BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η επιστροφή και το Combo

Προγνωστικά στοιχήματος: Η επιστροφή και το Combo
Ο Τιάγκο Μότα στον πάγκο της Μπολόνια @2024 AP IMAGES/ANTONIO CALANNI

Από τα μπαράζ ανόδου της Ligue 2 και την τελευταία αγωνιστική της Serie A προκύπτουν τα σημερινά προγνωστικά του BetMarket.

Σεντ Ετιέν - Ροντέ

Η Σεντ Ετιέν κατέλαβε την τρίτη θέση του πρωταθλήματος κι έτσι έχει πλεονέκτημα έδρας στον ημιτελικό των μπαράζ ανόδου. Μπορεί τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές η φόρμα της να μην ήταν καλή, όμως στην έδρα της έχει εξαιρετικά αποτελέσματα, με έξι νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια. Επίσης, είναι ομάδα της Ligue 1 και σίγουρα η… βαριά φανέλα μετράει.

Η Ροντέ ξεκίνησε τη μάχη της στα μπαράζ από τον προημιτελικό, αντιμετωπίζοντας το Παρίσι (21/05). Μπορεί να προκρίθηκε, όμως ήταν μια αναμέτρηση με μεγάλη ένταση, διότι ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις και στη συνέχεια στη διαδικασία των πέναλτι, αν κι έχασε τα τρία πρώτα (!), προκρίθηκε. Επομένως, είναι μειονέκτημα η κόπωση.

Οι γηπεδούχοι υπερτερούν σε ποιότητα, παίζουν στην έδρα τους, έχουν περισσότερη εμπειρία και είναι πιο ξεκούραστοι. Συνεπώς, θα ποντάρουμε στον άσο, που είναι σε απόδοση 1.82.

Θέλει την τρίτη θέση

Η Τζένοα ολοκληρώνει φέτος μια θετική σεζόν, η οποία έχει δημιουργήσει αρκετές προσδοκίες για του χρόνου. Παρά το γεγονός πως εξασφάλισε σχετικά νωρίς την παραμονή, ήταν ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος κι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως δεν είχε πίεση για το αποτέλεσμα παίζοντας απελευθερωμένα.

Η Μπολόνια θα είναι στο επόμενο Champions League κι αυτό αποτελεί τεράστιο επίτευγμα. Πλέον, στόχος είναι η τρίτη θέση στην κατάταξη, οπότε για σήμερα υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η ομάδα του Τιάγκο Μότα είναι η έκπληξη της φετινής Serie A, ενώ γενικότερα είναι ομάδα που δεν χάνει εύκολα. Αυτή τη στιγμή, τρέχει ένα αήττητο 9 αγώνων (4-5-0), ενώ δεν έχει ηττηθεί στις οκτώ τελευταίες εξόδους της (5-3-0).

Προγνωστικά στοιχήματος

Αναμένεται να παρακολουθήσουμε μια αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον, διότι και οι δύο ομάδες παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Η Μπολόνια υπερτερεί σε ποιότητα και δύσκολα θα ηττηθεί, οπότε ως πρώτη επιλογή κρατάμε το Χ2. Επιπλέον, με τη Τζένοα να παίζει απελευθερωμένα, η λογική λέει πως θα δούμε γκολ κι έτσι η επιλογή μας για το παιχνίδι είναι το combo X2 & Over 1.5, που προσφέρεται σε απόδοση 1.88 από τις στοιχηματικές εταιρίες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεντ Ετιέν - Ροντέ: 1 (απόδοση 1.82), 21:30
  • Τζένοα - Μπολόνια: Χ2 & Οver 1,5 (απόδοση 1.88), 21:45

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ