TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η δίψα της Παρί να ξεπλύνει την Remontada

PSG's supporters during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Reims at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, March 10, 2024. (AP Photo/Aurelien Morissard)
PSG's supporters during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Reims at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, March 10, 2024. (AP Photo/Aurelien Morissard) © 2024 AP PHOTO/AURELIEN MORISSARD

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε μία δυάδα από το Champions League και την

Πήραμε μια εξαιρετική… δόση Champions League χθες το βράδυ, είμαστε υποψιασμένοι για μια ανάλογη συνέχεια σήμερα. Το ζευγάρι Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα έρχεται αρχικά να μας θυμίσει την "Remontada", την μεγάλη ανατροπή των Καταλανών στη φάση των "16" τη σεζόν 2016-17, από το 4-0 στο Παρίσι, στο 6-1 της Βαρκελώνης. Ναι, έχουν αλλάξει πολλά και σε πρόσωπα και συνθήκες, αλλά από την πρώτη στιγμή της κλήρωσης, ξύπνησαν αυτές οι μνήμες.

Η Παρί κάνει… περίπατο στη Γαλλία, το πρωτάθλημα το έχει καθαρίσει, ενώ και στο Κύπελλο θα παίξει τελικό με την Λυών. Έχει κάνει καλή διαχείριση ο Λουίς Ενρίκε, παρά τις δυσκολίες που προκάλεσε η ανακοίνωση αποχώρησης του Εμπαπέ, αλλά τώρα είναι το πλέον κρίσιμο σημείο, το τρόπαιο που τόσο πολύ θέλουν όλοι στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Η Μπαρτσελόνα πέρασε μεγάλη αγωνιστική κρίση στις αρχές του χρόνου, στην πορεία βρήκε φόρμα (11 ματς αήττητη, 8-3-0) σε βαθμό που η αποχώρηση του Τσάβι το καλοκαίρι, να μην είναι καθόλου βέβαιη και το φινάλε της σεζόν θα καθορίσει τα πάντα. Το αμυντικό πρόβλημα έχει σχεδόν εξαλειφθεί και ο 17χρονος Κουμπαρσί ήρθε να πιστοποιήσει ακόμη μια φορά, την τρομερή δουλειά που γίνεται στην περίφημη Ακαδημία της "Μασία".

Ματς ισορροπιών στο Μπρίστολ

Στην Τσάμπιονσιπ, η Μπρίστολ Σίτι δεν προλαβαίνει τις θέσεις των μπαράζ ανόδου, ούτε φυσικά έχει καμία επαφή με τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή. Να βγάλει τη σεζόν χωρίς πίεση επιχειρεί η Μπλάκμπερν, η οποία ταλαιπωρήθηκε με την αλλαγή προπονητή. Βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, έχει μαζέψει 6 βαθμούς στα 5 πρόσφατα ματς, διαθέτει καλύτερο ρόστερ από τις 6 ομάδες που έχει από κάτω τούτη την ώρα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τεράστιο το ματς στο Παρίσι, η Παρί δίνεται φαβορί, αλλά από τη μία έχουμε την τεράστια βελτίωση της Μπαρτσελόνα, αλλά και το χθεσινό δείγμα της Άρσεναλ, η οποία στην τελική γλίτωσε την ήττα από την Μπάγερν. Δεν θα μπλέξω με σημείο, περιμένω επιθετικό ποδόσφαιρο, επιλέγω over 1,5 γκολ ημίχρονο στο 2,45!

Η Μπρίστολ έχει πραγματοποιήσει καλύτερη πορεία από την Μπλάκμπερν, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν έχει κάποια μεγάλο κίνητρο, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παλεύουν για κάθε βαθμό. Έχει καλές πιθανότητες η ισοπαλία, το 3.20 μπορεί να επιβεβαιωθεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα: Over 1,5 ημίχρονο (απόδοση 2.45), 22:00
  • Μπρίστολ Σίτι - Μπλάκμπερν: Χ (απόδοση 3.20), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ