TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η… ανοικοδόμηση απαιτεί χρόνο και στοχευμένες επιλογές, ποντάρισμα έως το 6.50

Ο Λουίς ντε λα Φουέντε σε φιλικό της Εθνικής Ισπανίας με τη Λιθουανία
Ο Λουίς ντε λα Φουέντε σε φιλικό της Εθνικής Ισπανίας με τη Λιθουανία 2022 MANU FERNANDEZ / AP PHOTO

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα στο Ισπανία - Ιταλία και καταλήγει σε τρεις επιλογές έως απόδοση 6.50.

Η εμπειρία της Κροατίας, η ικανότητά της να παίρνει αυτό που θέλει σε καθοριστικά ματς, η ποιότητα των ποδοσφαιριστών της, αποδείχθηκαν στοιχεία καθοριστικά και έκριναν τον πρώτο ημιτελικό του Nations League. Ο Μόντριτς και η παρέα του ανάγκασαν σε δεύτερο ρόλο την Ολλανδία μπροστά στο κοινό της, δικαίως έκλεισαν θέση στον τελικό και αναμένουν αντίπαλο. Αυτός θα προκύψει από τον δεύτερο σημερινό ημιτελικό, ανάμεσα σε Ισπανία και Ιταλία (21:45 NOVASPORTS PRIME, ALPHA, LIVE από το SPORT24 ). Κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι, με τη ρόχα να έχει πάρει τον αέρα των ατζούρι, τη νίκησε στην ίδια ακριβώς φάση το 2021 και μάλιστα στο Σαν Σίρο, στο Μιλάνο.

Η ισπανική ομάδα προσπαθεί να αφομοιώσει τα “θέλω” του νέου προπονητή, Ντε Λα Φουέντε, αυτό απαιτεί χρόνο, ανέδειξαν το συγκεκριμένο πρόβλημα τα πρώτα αποτελέσματα. Διαθέτει, πιθανότατα μαζί με την Γαλλία, το πιο ποιοτικό ρόστερ, πολλές επιλογές, αδιαμφισβήτητο ταλέντο! Όταν αυτό εμφανίζεται στο γήπεδο, δεν την σταματάς, αλλά με… όταν, δεν υπογράφεις συμβόλαιο με την επιτυχία.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του Μαντσίνι από την άλλη, αποδεικνύονται ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο. Από την κούπα στο Νησί στην απουσία από το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν είναι να της δείχνεις εμπιστοσύνη. Ταλέντο υπάρχει, φανέλα… 100 κιλά, αλλά και μια αδυναμία ισορροπίας. Λείπει ο σταρ, το σημείο αναφοράς, στα ντέρμπι αυτό φαίνεται ακόμη περισσότερο. Το πάθος και η αγάπη για την εθνική έχουν φέρει μεγάλες επιτυχίες, σε μια πρώτη ανάγνωση μιλάμε για μια ομάδα που τα δίνει όλα στο γήπεδο, τα δύσκολα έρχονται όταν “κολλήσει” αγωνιστικά και όλοι ψάχνουν γύρω τους τον σταρ…

Προγνωστικά στοιχήματος

Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν διαφορετικά προβλήματα, δεν είναι εύκολο να προβλέψεις πως θα παρουσιαστούν και μάλιστα σε μια διοργάνωση, η οποία προσφέρεται για δοκιμές ακόμη και σε ημιτελικό. Έχει μεγάλη τύχη η ισοπαλία και σε τιμές 3.40 δεν μπορείς να κλείσεις τα μάτια, μπορούν αμφότερες να σκοράρουν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ισπανία - Ιταλία: Goal/Goal (απόδοση 1.99), 21:45
  • Ισπανία - Ιταλία: Χ (απόδοση 3.40), 21:45
  • Ισπανία - Ιταλία: σκορ 1-1 (απόδοση 6.50), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ