BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η άνοδος της Γιουβέντους και τα γκολ στην Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος: Η άνοδος της Γιουβέντους και τα γκολ στην Ισπανία
@2020 BERNAT ARMANGUE/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις στην Ιταλία και την Ισπανία, στην επιστροφή των πρωταθλημάτων στην δράση.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με το παιχνίδι της Μόντσα με την Γιουβέντους για την Serie A. Οι γηπεδούχοι απέφυγαν την ήττα για 4ο σερί ματς, έχοντας ωστόσο 3 ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα (1-3-0 – όλα Goal/Goal). Βέβαια, το αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα δίκαιο κόντρα στην Κάλιαρι. Η Μόντσα επιστρέφει στην έδρα της όπου παραμένει αήττητη από τις αρχές της σεζόν, ούσα μαζί με την σημερινή της αντίπαλο οι μοναδικές ομάδες στην Serie A που δεν έχουν ηττηθεί στη βάση τους.

Χωρίς νικητή έληξε το Derby d’ Italia, με την Γιουβέντους να αποσπά το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Ίντερ, με τους μπιανκονέρι να χάνουν την ευκαιρία να ανέβουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Στα θετικά είναι η επιστροφή στα γκολ του αρχισκόρερ Βλάχοβιτς (είχε περάσει έναν τραυματισμό). Κρατάμε το γεγονός ότι η Γιουβέντους διαθέτει την 2η καλύτερη αμυντική λειτουργία του πρωταθλήματος (8 τέρματα παθητικό).

Η Μόντσα μέχρι στιγμής δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιον ισχυρό αντίπαλο στην έδρα της και αυτός είναι ένας λόγος που παραμένει αήττητη. Κόντρα στην Μεγάλη Κυρία είναι το πρώτο δυνατό φετινό τεστ και θεωρούμε ότι μάλλον ήρθε η ώρα για την πρώτη της ήττα. Η Γιουβέντους με όπλο την άμυνα και την επιθετική ποιότητα των Βλάχοβιτς-Κιέζα έχει τον πρώτο λόγο. Θα πάμε στο διπλό στο 2.05.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Λας Πάλμας με την Χετάφε. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν την πρώτη ήττα μετά από 4 παιχνίδια σε πρωτάθλημα - Κύπελλο (1-0 από την Μπέτις), αλλά παρουσίασαν καλή εικόνα. Μάλιστα, η Λας Πάλμας δημιούργησε και αρκετές ευκαιρίες από το 40ο λεπτό έως και το τελευταίο σφύριγμα.

Η Χετάφε ήταν πολύ κακή κόντρα στην ουραγό Αλμερία και παραλίγο να γκελάρει, αφού μπορούσε να ηττάται 3-0 (αντί του 1-0) έως το 25’! Κατάφερε και το γύρισε πριν το ημίχρονο και έφτασε τα 9 ματς χωρίς ήττα (3-6-0) ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να μη χάνει και το υπηρετεί σωστά μέχρι τώρα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Θα αφήσουμε τα σημεία νικητών και θα πάμε στα γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Βρίσκουμε αξία στο Goal/Goal, καθώς η Χετάφε μετράει 5/6 εκτός έδρας φέτος στο πρωτάθλημα και η Λας Πάλμας βρήκε δίχτυα στα 3/4 στο Γκραν Κανάρια. Στο 2.25 το Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μόντσα - Γιουβέντους: 2 (απόδοση 2.05), 21:45
  • Λας Πάλμας - Χετάφε: Goal/Goal (απόδοση 2.25), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις και προγνωστικά Serie A, προγνωστικά Primera Division και όχι μόνο!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ