BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ στο Μπέργκαμο, παράδοση για την Ατλέτικο

Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αταλάντα στο Φάληρο
Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αταλάντα στο Φάληρο INTIME

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα γήπεδα της Ιταλίας και της Ισπανίας, εκεί όπου έχουμε πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από το Μπέργκαμο και το άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι της Αταλάντα με την Νάπολι. Οι γηπεδούχοι διανύουν καλή περίοδο και στα τελευταία έξι παιχνίδια τους έχουν μόλις μία ήττα (3-2-1). Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε ότι την περασμένη αγωνιστική έσωσε στις καθυστερήσεις τον βαθμό της ισοπαλίας, κόντρα στην Ουντινέζε (1-1), χωρίς να είναι καλή η εικόνα της. Εκτός είναι για σήμερα ο Ντε Ρουν, ενώ αμφίβολος είναι και ο μεσοεπιθετικός Ντε Κετελάρ.

Η Νάπολι γνώρισε ανέλπιστη ήττα από την Έμπολι (0-1) και έτσι μπήκε τέλος στο αήττητο σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη που είχε νωρίτερα. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την απομάκρυνση του Ρούντι Γκαρσία και την έλευση του Ματζάρι. Το πρόβλημα είναι πως ο Ιταλός προπονητής αρέσκεται σε τακτική με τριάδα στην άμυνα, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ συμφώνησε με τον πρόεδρο, Ντε Λαουρέντις, να επιλέγει το 4-3-3. Σίγουρα πάντως, η έλευση ενός νέου προπονητή σίγουρα αναμένεται να φέρει μια θετική επίδραση.

Έχουμε δύο ομάδες με καλές επιθέσεις, συνεπώς περιμένουμε αρκετές φάσεις και γκολ. Θα πάμε, λοιπόν, στο combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μαγιόρκα. Οι φιλοξενούμενοι συνέτριψαν με 4-1 την πορτογαλική Μποαβίστα στην διακοπή, όμως μετρούν 7 παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι ότι η Μαγιόρκα αδικείται από τη βαθμολογική συγκομιδή της, αλλά δεν της φταίει κάποιος που δεν μπορεί να πάρει τρίποντα!

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο τεχνικός Αγκίρε στηρίζεται από διοίκηση – παίκτες, αν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το μέλλον του θα κριθεί στα 3 παιχνίδια που ακολουθούν μετά το αποψινό. Είναι όλα εντός έδρας αρχής γενομένης από αυτό με την Κάντιθ την ερχόμενη Τετάρτη. Πρακτικά, λοιπόν, το μυαλό όλων είναι σε αυτό το ματς. Όσο για τις απουσίες, εκτός είναι ο κορυφαίος παίκτης και πρώτος σκόρερ της, Μουρίτσι (ε. 12/4).

Η Ατλέτικο μετράει 2/3 τρίποντα εντός έδρας με τη Μαγιόρκα, τα οποία συνδυάστηκαν με Over 1,5 γκολ στο αγώνα, κάτι που μας αρέσει και απόψε. Στο «Μετρoπολιτάνο» έχει 17/17 νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης υπολογίζοντας και περσινά ματς! Οι 13/13 συνοδεύτηκαν και από Over 1,5! Το combo 1 & Over 1,5 έχει απόδοση 1,73.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αταλάντα - Νάπολι: Goal/Goal και Over 2,5 (απόδοση 2,10), 19:00
  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Μαγιόρκα: 1 και Over 1,5 (απόδοση 1,73), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και ειδικά στοιχήματα!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ