BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ σε Μπέργκαμο και Μαδρίτη

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βιγιαρεάλ για τη La Liga 2023-2024 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βιγιαρεάλ για τη La Liga 2023-2024 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 © 2023/PABLO GARCIA/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις της Ιταλίας και της Ισπανίας, στην επιστροφή του ποδοσφαίρου στη δράση σε αυτές τις χώρες.

Ξεκινάμε από την Ιταλία εκεί όπου για το θεσμό του Κυπέλλου διασταυρώνουν τα ξίφη τους η Αταλάντα με την Σασουόλο. Οι Μπεργκαμάσκι επικράτησαν με δυσκολία της Λέτσε (1-0) και παρέμειναν στην εξάδα της Serie A. Έφτασαν έτσι τις τρεις σερί εντός έδρας νίκες και τις τέσσερις συνολικά στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Η Σασουόλο μπορεί να μην είναι κακή στο γήπεδο, δεν καταφέρνει, όμως, να πάρει εύκολα αποτελέσματα. Αισίως βρίσκεται στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη με αποτέλεσμα να υπάρχει πλέον ανησυχία. Συνολικά, μετρά τέσσερις ήττες, στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (0-1-4), αν και σε δύο από τα τρία πιο πρόσφατα είχε περισσότερα xGoals από τον αντίπαλο.

Η Αταλάντα έχει τον τίτλο του φαβορί, όμως το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι, κυρίως γιατί η Σασουόλο έχει πολύ αποτελεσματική επιθετική λειτουργία. Βρίσκουμε αξία, λοιπόν, στο Goal/Goal, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.70.

Συνεχίζουμε με την La Liga και θα πάμε στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μαγιόρκα. Οι Μαδριλένοι αντιμετώπισαν δυσκολίες κόντρα στην Αλαβές, έφτασαν όμως στη νίκη (1-0) και καλά που βρέθηκε ο Λούκας Βάθκεθ στο 90+2’ και έλυσε για εκείνη τον γόρδιο δεσμό. Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος, Πέρεθ ανέφερε πως οι μερένγκες δεν χρειάζονται μεταγραφές, αλλά κάτι τέτοιο δε φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Ιδίως, από τη στιγμή που παρουσιάζονται διαρκώς σοβαροί τραυματισμοί.

Η Μαγιόρκα έκανε χαρούμενες διακοπές, μιας και το υπέρ της 3-2 επί της Οσασούνα συνδυάστηκε με ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της τα τελευταία έτη. Με αυτό το αποτέλεσμα αύξησε τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη και επέστρεψε η ηρεμία στο εσωτερικό της. Ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει την ευκαιρία να ξεφύγει στη βαθμολογία σε περίπτωση στραβοπατήματος της Ζιρόνα με την Ατλέτικο, οπότε ενδεχόμενη γκέλα θα είναι σαν… αυτοκτονία. Αξίζει πάντως το Goal/Goal διότι κατεβαίνει με απουσίες στην άμυνα και δέχτηκε γκολ στα 4/5 ματς που υποδέχτηκε τη Μαγιόρκα. Το Goal/Goal έχει απόδοση 2,40 και θα είναι στα σημερινά μελετημένα προγνωστικά μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αταλάντα – Σασουόλο: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 19:00
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα: Goal/Goal (απόδοση 2.40), 20:15

Και το 2024 το BetMarket.gr είναι παρόν με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά από τους σημαντικότερους αγώνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ