BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ σε Μιλάνο και Βίλα Παρκ

Ο Ουνάι Έμερι σε αγώνα της Άρσεναλ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League | 3 Φεβρουαρίου 2019
Ο Ουνάι Έμερι σε αγώνα της Άρσεναλ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League | 3 Φεβρουαρίου 2019 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Παιχνίδι με τρία δυνατά στοιχήματα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας ξεχωρίζει το Σεβίλλη – Ατλέτικο. Η Σεβίλλη επιτέλους πέτυχε νίκη μετά από 5 αγώνες στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε 2-1 της Ράγιο Βαγιεκάνο εκτός έδρας. Πρωταγωνιστής ο Εν-Νεσίρι με δύο γκολ. Εξέτισαν δύο και επιστρέφουν, αλλά σε ακόμη ένα έχει απουσίες. Η Ατλέτικο μετρούσε πάνω από έναν χρόνο αήττητη εντός έδρας, όμως έχασε μετά από 29 ματς με 1-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα έρχεται από το 1-1 κόντρα στη Ρεάλ στο ντέρμπι. Με ψυχολογία η Σεβίλλη μετά το διπλό στο Βαγιέκας, θα ψάξει αντίδραση η Ατλέτικο, που έχει να διαχειριστεί και την κόπωση. Πάμε με τη διπλή ευκαιρία της Σεβίλλης στο 1.75.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στην Ιταλία οι προβολείς πέφτουν πάνω στο Μίλαν – Νάπολι. Επιβεβαίωσε το “όσα έρθουν και όσα πάνε” στα παιχνίδια της η Μίλαν, καθώς στο Φροζινόνε, επικράτησε με 3-2. Δέχτηκε με κωμικό τρόπο το 2-1 (65’), έκτοτε θυμήθηκε να παίξει και το γύρισε στο 72’ και το 81’. Κάθε νίκη της Νάπολι το τελευταίο διάστημα είναι θρίλερ. Με τη Βερόνα είχε ευκαιρίες, στο 72’ κόντρα στη ροή έμεινε πίσω από στατική φάση, το γύρισε ωστόσο μέχρι το 87΄και πήρε τη νίκη με 2-1. Η Μίλαν είναι πιο αξιόπιστη σε αποτελέσματα αλλά η ανεπαρκής άμυνά της επιτρέπει σε όλους να ελπίζουν. Καλή επιλογή το αμφίσκορο στο 1.70.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Στην Αγγλία η Άστον Βίλα υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πατατράκ την Τετάρτη το βράδυ για την Άστον Βίλα, ήττα με 3-1 από την Τσέλσι για το Κύπελλο. Στο κομμάτι της Premier League, έρχεται από το σαρωτικό 5-0 με τη Σέφιλντ Γιουν. ήταν το μεγαλύτερο σε έκταση διπλό στην κατηγορία από το 2008. Από τα τέλη Νοέμβρη είχε να ντουμπλάρει νίκες η Γιουνάιτεντ, 3-0 τη Γουέστ Χαμ, ψυχολογικό και βαθμολογικό μπουστάρισμα. Αν και κράτησε το μηδέν πίσω, δύσκολα αυτό θα συμβεί απέναντι στην Άστον Βίλα. Γενικά δύσκολα ψυχολογείται το ματς, αλλά το πιο πιθανό είναι να οδηγηθούμε στα πολλά γκολ. Πάμε με το G/G & Over 2,5 στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.80), 18:30
  • Σεβίλλη - Ατλέτικο: 1Χ (απόδοση 1.75), 19:30
  • Μίλαν - Νάπολι: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ