BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ και κόρνερ στο Λεβερκούζεν, 2.62 στο Λιόν – Πόρτο

Ο Ζοάο Μάριο της Πόρτο κόντρα στον Πακετά της Λιόν σε ματς για το Europa League
Ο Ζοάο Μάριο της Πόρτο κόντρα στον Πακετά της Λιόν © 2022 LUIS VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Συγκλονιστικές ρεβάνς ενόψει για την φάση των 16 του Europa League. Οι επιθέσεις κρίνουν την πρόκριση στο Λεβερκούζεν - Αταλάντα, πάει μακριά η βαλίτσα στο Κοπεγχάγη - Αϊντχόφεν, θα δώσει μάχη για την ανατροπή ο Πόρτο κόντρα στη Λιόν.

(19:45) Λεβερκούζεν - Αταλάντα: Με σκορ 3-2 επικράτησαν οι Ιταλοί στο πρώτο ματς στο Μπέργκαμο και αυτό το προβάδισμα καλούνται να υπερασπιστούν στη ρεβάνς της 'Bay Arena'. Η Λεβερκούζεν χτύπησε στις αντεπιθέσεις τις αμυντικές αδυναμίες της Αταλάντα, δεν είχε όμως τις απαντήσεις στις επιθετικές εξάρσεις των γηπεδούχων. Τώρα καλείται να προσπαθήσει για την ανατροπή και να καλύψει το χάντικαπ του ενός γκολ εντός έδρας.

Δεν φτάνει πάντως με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ματς, καθώς ηττήθηκε 0-1 από την Κολωνία και πλέον κινδυνεύει στη μάχη της τετράδας στο πρωτάθλημα. Είναι 3η στη Bundesliga με 45 βαθμούς και στο +1 από Λειψία, Φράιμπουργκ και Χόφενχάιμ που ακολουθούν στους 44.

Παρόμοια τύχη είχε η Αταλάντα στο 0-0 με τη Τζένοα, που μπορεί να αποδειχθεί μια καθοριστική απώλεια στην προσπάθεια των 'μπεργκαμάσκι' για ένα εισιτήριο που οδηγεί στο επόμενο Champions League. Η ομάδα του Γκασπερίνι έμεινε στην 7η θέση με 48 βαθμούς, στο -8 από τη Γιουβέντους και με ένα ματς λιγότερο.

Το Europa League προσφέρει τη δυνατότητα διάκρισης σε Λεβερκούζεν και Αταλάντα, επομένως το αποτέλεσμα της ρεβάνς μπορεί να κρίνει και το πρόσημο της σεζόν. Με τον τρόπο που παίζουν και την αγωνιστική τους φιλοσοφία, η πρόκριση λογικά θα κριθεί στις επιθέσεις. Η επιλογή over 2,5 γκολ & οver 8,5 κόρνερ στο ματς, σε απόδοση 2.35 στο MatchCombo της Stoiximan.

(19:45) Κοπεγχάγη - Αϊντχόφεν: Σε φεστιβάλ τερμάτων εξελίχθηκε η πρώτη αναμέτρηση επί ολλανδικού εδάφους, με το εκπληκτικό 4-4 να καθηλώνει το ποδοσφαιρικό κοινό. Τρομερό ματς, με ανατροπές και απίστευτο θέαμα μέχρι το φινάλε. Φορτσάτη η Κοπεγχάγη, μετράει πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και πέρασε με 'διπλό' από την έδρα της Μίντιλαντ στο ντέρμπι τίτλου. Είναι πρωτοπόρος με 45 βαθμούς, στο +5 από την Μπρόντμπι και στο +6 πλέον από τη Μίντιλαντ, τις δύο ομάδες που την ακολουθούν.

Η Αϊντχόφεν συνεχίζει στο κυνήγι του Άγιαξ, σε μια συγκλονιστική μάχη τίτλου στην Eredivisie. Νίκησε εκτός έδρας 1-0 την Ουτρέχτη, συμπλήρωσε πέντε σερί τρίποντα και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και το -2 από τον Άγιαξ. Εξαιρετική ομάδα από τη μέση και μπροστά, παίζει γρήγορα, ρισκάρει αλλά συχνά πληρώνει το τίμημα της φιλοσοφίας της στα μετόπισθεν.

Με μεγάλη αγωνία αναμένεται και η ρεβάνς στη Δανία. Κοπεγχάγη και Αϊντχόφεν στηρίζονται στις επιθέσεις τους και η αποτελεσματικότητα μπορεί να κρίνει εν πολλοίς τις εξελίξεις σε αυτό το ζευγάρι. Λεπτές οι ισορροπίες σε ένα παιχνίδι που μπορεί να πάει μακριά και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο προσφέρεται στο 2.57 στη Stoiximan.

(22:00) Λιόν - Πόρτο: Τεράστιο το ενδιαφέρον στο 'Parc Olympique Lyonnais' και της ρεβάνς του 0-1 της Πορτογαλίας, σκορ με το οποίο πήρε προβάδισμα πρόκρισης η Λυών. Η γαλλική ομάδα διανύει μια σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 10η θέση της Ligue 1 με 41 βαθμούς και μακριά από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Είχε την ευκαιρία να πλησιάσει στο ντέρμπι με τη Ρεν, αποδείχθηκε ωστόσο κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε με το βαρύ 2-4.

Η Πόρτο συνεχίζει την προέλαση τίτλου στην Primeira Liga και το 4-0 επί της Τοντέλα την κρατά στην πρώτη θέση και το +6 από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ενώ διατηρεί το αήττητο σε 26 αγωνιστικές με 22 νίκες και 4 ισοπαλίες. Αδικείται από το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης με τη Λυών, καθώς βάσει εικόνας και ευκαιριών θα μπορούσε τουλάχιστον να πάρει την ισοπαλία.

Ποιοτική αλλά ψυχολογικά εύθραυστη η Λυών, δύσκολα αντιδρά όταν το ματς δεν της πάει καλά. Μεσοεπιθετικά διαθέτει αρκετές λύσεις, όμως πίσω θυμίζει συχνά... Καθαρά Δευτέρα. Η Πόρτο είναι περισσότερο ορθολογική και τακτοποιημένη στο χορτάρι, οι επιλογές της ποικίλουν στη δημιουργία και συνήθως είναι αμυντικά αξιόπιστη.

Η Λυών έχει το προβάδισμα του ενός γκολ να υπερασπιστεί, η Πόρτο ωστόσο δεν θα τα παρατήσει εύκολα. Το συνδυαστικό Χ2 & G/G σε απόδοση 2.62 στη Stoiximan, έχει την προσοχή μας.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ