ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ από Αγγλία και Ιταλία στο 1,65+

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ από Αγγλία και Ιταλία στο 1,65+
@2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Σχετικά φτωχό το πρόγραμμα της Τρίτης, πάμε να δούμε τις επιλογές μας σε αγορές τερμάτων.

Θα ξεκινήσουμε με μια μάχη της Λιγκ 1 Αγγλίας, στο Μπάρνσλι – Καρλάιλ. Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι γηπεδούχοι, εννιά ματς αήττητοι και προέρχονται από το οριακό 2-1 επί της Μπρίστολ Ρόβερς. Γενικότερα πάντως δίνουν δικαιώματα μέσα στην έδρα τους, εκεί όπου σπάνια κρατούν το μηδέν. Υπάρχει στη μέση και ένα σούπερ σερί επτά συνεχόμενων G/G, επομένως εύκολα πάει το μάτι προς αυτήν την κατεύθυνση ξανά.

Στη μέση ενός μεγάλου αρνητικού σερί η Καρλάιλ (1-3-8 στα τελευταία 12 ματς), ο κόσμος της είναι εκνευρισμένος και τα δεδομένα για την παραμονή ζορίζουν. Έχει πάντως ενισχυθεί σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι μετά την εξαγορά του συλλόγου από την οικογένεια Πιάτακ και κάποια στιγμή αυτό θα φέρει καρπούς. Σε μια έδρα που όπως αναφέρθηκε ήδη, δίνει δικαιώματα, μπορεί να βρει τουλάχιστον ένα γκολ. Στο 1,75 το G/G.

Συνεχίζουμε... αγγλικά στο Ίστλι – Νιούπορτ. Επαναληπτικός για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου, στο 1-1 έκατσε η μπίλια στο α’ ματς, ο νικητής θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός έδρας κι αυτό έχει τη σημασία του. Το μεγαλύτερο ματς της ιστορίας δίνει η Ίστλι (Νάσιοναλ), κανείς πια δεν ασχολείται με το πρωτάθλημα, αν και ρεαλιστικά κυνηγά τα playoffs ανόδου. Σύνολο που σκοράρει πολύ και αμύνεται... ύποπτα (4η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και 4η χειρότερη άμυνα).

Παρόμοιο το δέλεαρ για το... όνομα του ζευγαριού, η Νιούπορτ τρέχει συμπαθητικό αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων στο πρωτάθλημα και προέρχεται από ανέλπιστο διπλό στο Ντονκάστερ (1-0: 90+3’). Κάπως πιο μαζεμένη αμυντικά τελευταία, χάνει ωστόσο πιθανότατα ακόμα μια λύση στην άμυνά της λόγω τραυματισμού (Μπέικερ) και αυτό θα παίξει τον ρόλο του κόντρα σε έναν αντίπαλο με έλλειψη κινδύνου και σούπερ επιθετικές επιδόσεις. Στο 1,75 το G/G & Over 2,5.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κλείνουμε με μια επιλογή από τη Serie Α στο Γιουβέντους – Σασσουόλο. Συνεχίζει στο κυνήγι της Ίντερ η πρώτη, με νίκη εδώ κόβει ξανά τη διαφορά στο -2. Μάστερ στο να κερδίζει παιχνίδια οριακά, οι τελευταίες της εννιά νίκες στο πρωτάθλημα ήρθαν με ένα γκολ διαφορά.

Σταθερά επιθετικογενές σύνολο η Σασσουόλο, ανάσα η νίκη επί της Φιορεντίνα με 1-0, συνεχίζει στο +2 από τις επικίνδυνες θέσεις. Θα κάνει λογικά το καθήκον της η Γιουβέντους, τρέχει ένα εξαιρετικό 9-1-0 κόντρα στη συγκεκριμένη αντίπαλο μέσα στο Τορίνο. Παράλληλα, είναι τέτοια η επιθετική φύση της Σασσουόλο, που δύσκολα το σκορ θα μείνει σε κάποιο 1-0, επομένως αξίζει να ψάξουμε τον άσο συνδυασμένο με Over 1,5 (1,65).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάρνσλι – Καρλάιλ: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 21:45
  • Ίστλι – Νιούπορτ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.75), 21:45
  • Γιουβέντους – Σασσουόλο: 1 & Over 1,5 (απόδοση 1.65), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ