ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Για το πέμπτο σερί διπλό στο Τορίνο η Αταλάντα

Ο Τεν Κούπμαϊνερς με τη φανέλα της Αταλάντα σε ματς της Serie A απέναντι στην Μίλαν | 26 Φεβρουαρίου 2023
Ο Τεν Κούπμαϊνερς με τη φανέλα της Αταλάντα σε ματς της Serie A απέναντι στην Μίλαν | 26 Φεβρουαρίου 2023 @2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Δευτεριάτικη δυάδα από τα πρωταθλήματα της Ιταλίας και της Πορτογαλίας. Αξίζει το διπλό της Αταλάντα. Με combo η Σπόρτινγκ.

Δύο ενδιαφέρουσες επιλογές προκύπτουν από το πρόγραμμα της Δευτέρας, από Ιταλία και Πορτογαλία. Σε πρώτο πλάνο το Τορίνο - Αταλάντα (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) επικύρωσε την κορυφή του ομίλου της στο Europa League η δεύτερη μετά το 1-1 με την Σπόρτινγκ την Πέμπτη, απέφυγε τον ενδιάμεσο γύρο και μπορεί να αφοσιωθεί με την ησυχία της στις εντός συνόρων υποχρεώσεις της. Με ανανεωμένη εικόνα οι "Μπεργκαμάσκι" φέτος, στηρίζουν πολλά στην άμυνά τους και φαίνεται πως είναι ένας αντίπαλος που δεν ταιριάζει στην Τορίνο.

Μια Τορίνο που δείχνει βουτηγμένη στη μετριότητα και φέτος, στο 2-0 με την Μπολόνια παράτησε το ματς μετά το πρώτο γκολ και η επίθεσή της είναι γενικότερα απογοητευτική με μονάχα δέκα γκολ ενεργητικό σε 13 αναμετρήσεις. Μια χαρά το διπλό στο 2.50+, η Αταλάντα είναι φυσικά ανώτερη και πηγαίνει σε μία έδρα που γενικότερα της ταιριάζει (τέσσερις σερί νίκες).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Δεύτερη επιλογή από το Σπόρτινγκ – Ζιλ Βισέντε (22:15 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24). Μονάχα ήττες μετρούν μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι, γεμάτα γκολ τα παιχνίδια τους γενικότερα, χαρακτηριστικά τα 8/11 Over 2,5 ανεξαρτήτως έδρας. Στο -1 από την κορυφή η εξαιρετική φέτος Σπόρτινγκ, απώλεσε το αήττητο στο τελευταίο της παιχνίδι από την Μπενφίκα (2-1), δεχόμενη δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Την Πέμπτη επικύρωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ μετά το 1-1 με την Αταλάντα και πηγαίνει με ηρεμία στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

Η εικόνα τους οδηγεί στα πολλά γκολ, η Ζιλ Βισέντε αδυνατεί να αμυνθεί σωστά, ειδικότερα μακριά από την έδρα της και η Σπόρτινγκ έχει ευκολία στο γκολ φέτος. Σύμμαχος και η προϊστορία σε ένα ανοιχτό ματς, τέσσερις σερί νίκες συνδυασμένες με Over 2,5 μετρά η Σπόρτινγκ στο "Ζοσέ Αλβαλάδε" κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο. Επειδή όμως η επιλογή αυτή παίζει αρκετά χαμηλά (κοντά στο 1.50), μας παίρνει να το... τσιμπήσουμε λίγο παραπάνω και να κυνηγήσουμε το κόμπο του άσου & Over 3,5 στο 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τορίνο – Αταλάντα: 2 (απόδοση 2.50), 21:45
  • Σπόρτινγκ – Ζιλ Βισέντε: 1 & Over 3,5 (απόδοση 2.10), 22:15
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ