ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Για την 4η σερί νίκη η Μπαρτσελόνα, σωστό φαβορί η Νάπολι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κοντρολάρει την μπάλα στο Χετάφε - Μπαρτσελόνα
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κοντρολάρει την μπάλα στο Χετάφε - Μπαρτσελόνα 2023 AP PHOTO/ALVARO MEDRANDA

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα και της Νάπολι σε La Liga και Serie A αντίστοιχα.

Η Μπαρτσελόνα επιστρέφει στη δράση μετά τη διακοπή για τις εθνικές, υποδεχόμενη στο Μονζουίκ την Μπέτις. Φυσικά, στόχος των Καταλανών είναι η νίκη για να μεταφέρει πίεση στη Ρεάλ, η οποία υποδέχεται την Κυριακή τη Σοσιεδάδ.

Η ομάδα του Τσάβι ξεκίνησε τη σεζόν με γκέλα στη Μαδρίτη, κόντρα στη Χετάφε (0-0), όμως στη συνέχεια έκανε τρεις διαδοχικές νίκες. Οι δύο τελευταίες στις δύσκολες έδρες της Βιγιαρεάλ (3-4) και της Οσασούνα (1-2).

Στον αντίποδα, η Μπέτις έχει ρεκόρ 2-1-1 με μοναδική ήττα αυτή στο Μπιλμπάο. Στο τελευταίο της παιχνίδι πριν το παράθυρο των εθνικών κέρδισε με 1-0 τη Βαγιεκάνο στη Σεβίλλη.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι διαθέτει μία εξαιρετική μεσοεπιθετική τετράδα με τους Ρόντρι, Ισκο, Αγιόθε Πέρεθ και Γουίλιαν Ζοσέ, που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε οποιαδήποτε άμυνα. Πόσο μάλλον σε αυτή της Μπαρτσελόνα, η οποία συνεχίζει να έχει εκτός τον Αραούχο.

Η Μπάρτσα βέβαια είναι σε άλλο επίπεδο επιθετικά και ακόμη και να δεχθεί γκολ έχει τη δυνατότητα να πετύχει περισσότερα για να κερδίσει. Ο Τσάβι λογικά θα προτιμήσει δίπλα στους Φεράν Τόρες και Λεβαντόβσκι το νέο... φαινόμενο της Βαρκελώνης, τον πιτσιρικά Γιαμάλ, αντί του Ραφίνια που είχε υπερατλαντικό ταξίδι για την εθνική Βραζιλίας.

Επίσης, ίσως υπάρξει μία αλλαγή στους χαφ, με τον Γκάβι να πηγαίνει λίγο πιο πίσω αντί του Γκουντογκάν, που είχε έναν μικροτραυματισμό με την εθνική Γερμανίας.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα είναι χαμηλά, στο 1.40, αλλά με Goal/Goal εκτοξεύεται στο 2.75. Παραδοσιακά τα παιχνίδια των μπλαουγκράνα με την Μπέτις είναι γεμάτα, με τις δύο ομάδες να μετρούν 11 Over 2,5 στις τελευταίες 12 συναντήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας. Μάλιστα από το 2013/14 και μετά, σε εννιά κόντρες τους για τη La Liga με γηπεδούχο την Μπαρτσελόνα, η Μπέτις βρήκε δίχτυα στις έξι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αντιδρά η Νάπολι

Στη Serie A, η Νάπολι θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την ήττα από τη Λάτσιο με 2-1 μέσα στο "Αρμάντο Μαραντόνα". Η νεοφώτιστη Τζένοα φαντάζει αντίπαλος του χεριού της.

Είναι αλήθεια πως η περσινή Νάπολι τέτοιου είδους ματς τα καθάριζε από το ημίχρονο. Φέτος δεν έχει φτάσει ακόμη σε ανάλογα επίπεδα απόδοσης. Ας μην ξεχνάμε ότι οι πρωταθλητές άλλαξαν τεχνικό το καλοκαίρι, με τον Ρούντι Γκαρσιά να αντικαθιστά τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, επομένως αναπόφευκτα θα χρειαστεί ένας χρόνος προσαρμογής.

Το ρόστερ πάντως των παρτενοπέι εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα στην Ιταλία και λογικά δεν θα αργήσει να ρολάρει. Απόψε, ίσως παίξει για πρώτη φορά βασικός και ο εξαιρετικός νεοαποκτηθείς εξτρέμ Λίντστρομ, δίπλα στους Οσιμχεν και Κβαρατσκέλια. Προφανώς, τέτοια επιθετική τριάδα έχουν λιγοστές ομάδες στην Ευρώπη.

Η Τζένοα από την άλλη, έχασε στην πρεμιέρα με 1-4 από τη Φιορεντίνα. Ακολούθως έβγαλε ανέλπιστο διπλό στη Ρώμη επί της Λάτσιο με 1-0 και πριν τη διακοπή ηττήθηκε στο Τορίνο 1-0 με γκολ στις καθυστερήσεις, σε ματς που ήταν κομμένο και ραμμένο για 0-0.

Μέχρι στιγμής, η ομάδα του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο δεν έχει γράψει σε κανένα ματς πάνω από ένα xGoals υπέρ. Με τη Φιορεντίνα είχε 0,80, με τη Λάτσιο 0,70 και με την Τορίνο 0,10. Συνολικά, στα πρώτα τρία ματς της σεζόν έχει κάνει μόλις 16 τελικές, εκ των οποίων οι μισές εκτός περιοχής.

Το διπλό είναι απολύτως φυσιολογικά φαβορί στο 1.65, δεδομένου μάλιστα ότι η Νάπολι έχει θετική πρόσφατη παράδοση στη Γένοβα, με τέσσερις νίκες εκεί στις τελευταίες πέντε επισκέψεις της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τζένοα – Νάπολι: 2 (απόδοση 1.65), 21:45
  • Μπαρτσελόνα – Μπέτις: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.75), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ