ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Για δύο αποτελέσματα η Ουκρανία

Ο Γιάρεμτσουκ πανηγυρίζει γκολ του στο Σκωτία - Ουκρανία
Ο Γιάρεμτσουκ πανηγυρίζει γκολ του στο Σκωτία - Ουκρανία 2022 AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Σκωτίας με την Ουκρανία για το Nations League.

Η Σκωτία υποδέχεται απόψε στο Χάμπντεν Παρκ την Ουκρανία (21:45 Novasports Prime, Live από το SPORT24) σε εξ αναβολής παιχνίδι για τον πρώτο όμιλο της League B στο Nations League. Πρόκειται για μία αναμέτρηση που έχει στοιχεία τελικού, καθώς θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση του γκρουπ και ποια ομάδα θα προβιβαστεί στη League A.

Σκωτία - Ουκρανία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Ουκρανία σε τρία παιχνίδια έχει επτά βαθμούς και προπορεύεται. Στη δεύτερη θέση με έξι βαθμούς, επίσης σε τρεις αγώνες, ακολουθεί η Σκωτία. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά στο ίδιο γήπεδο, τον περασμένο Ιούνιο για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Ουκρανία να παίρνει την πρόκριση, κερδίζοντας 3-1 με γκολ των Γιαρμολένκο, Γιάρεμτσουκ και Ντόμπβικ. Είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 ο ΜακΓκρέγκορ.

Οι έξι βαθμοί της Σκωτίας στον όμιλο του Nations League έχουν έρθει από τις δύο νίκες κόντρα στην Αρμενία. Σε ό,τι αφορά στο αποψινό ματς με την Ουκρανία, ο Στιβ Κλαρκ δεν θα έχει στη διάθεσή του, λόγω τραυματισμού, τον αρχηγό και κορυφαίο παίκτη της ομάδας του, τον Αντι Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ.

Από εκεί και πέρα βέβαια, στην αποστολή της Σκωτίας υπάρχουν πολλά ονόματα που παίζουν στην Premier League. Όπως οι μπακ Κίεραν Τίρνι (Αρσεναλ) και Ααρον Χίκι (Μπρέντφορντ), ο στόπερ Σκοτ ΜακΚένα (Νότιγχαμ), οι χαφ Τζον ΜακΓκιν (Αστον Βίλα), Σκοτ ΜακΤόμινι (Μάντσεστερ Γ.) και Μπίλι Γκίλμουρ (Μπράιτον), οι ακραίοι επιθετικοί Ράιαν Κρίστι (Μπόρνμουθ) και Ράιαν Φρέιζερ (Νιούκαστλ) και ο φορ Τσε Άνταμς (Σαουθάμπτον).

Πολύ δυνατή αποστολή κατεβάζει και η Ουκρανία, παρά τις απουσίες του μπακ/χαφ Ζιντσένκο (Αρσεναλ) και τον δημιουργικού χαφ Σαπαρένκο (Ντιναμό Κιέβου). Στις επιλογές του Ολεξάντερ Πετρακόφ βρίσκονται μεταξύ άλλων ο γκολκίπερ Αντρέι Λούνιν (Ρεάλ), ο μπακ Βιτάλι Μικολένκο (Εβερτον), οι χαφ Ρούσλαν Μαλινόφσκι (Αταλάντα) και Βίκτορ Κοβαλένκο (Σπέτσια), ο μεσοεπιθετικός Αντρέι Γιαρμολένκο (Αλ Αΐν) και ο φορ Ρόμαν Γιάρεμτσουκ (Κλαμπ Μπριζ).

Φυσικά, ο κορμός της εθνικής Ουκρανίας βασίζεται στη Σαχτάρ και την Ντιναμό Κιέβου, με πολύ έμπειρους παίκτες όπως οι Καραβάγιεφ, Κριβτσόφ, Στεπανένκο, Σίντορτσουκ και Ματβιγιένκο. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον εξαιρετικό 24χρονο μεσοεπιθετικό Βίκτορ Τσιγκάνκοφ της Ντιναμό Κιέβου. Βέβαια, ο παίκτης που θεωρείται το νέο μεγάλο αστέρι του ουκρανικού ποδοσφαίρου και έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση με τις εμφανίσεις του στο Champions League, είναι ο 21χρονος Μικχάιλο Μούντρικ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο ταχύτατος εξτρέμ της Σαχτάρ σκόραρε τόσο στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, στην επιβλητική νίκη με 4-1 επί της Λειψίας, όσο και στη δεύτερη αγωνιστική, ισόπαλο 1-1 με τη Σέλτικ. Ο Μούντρικ έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ και είχε στα χέρια του το καλοκαίρι δελεαστικές προτάσεις από ομάδες της Bundesliga. Τελικά, προτίμησε φέτος να μείνει στη Σαχτάρ για να εμπλουτίσει τις εμπειρίες του και δει από το επόμενο καλοκαίρι τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στοιχηματικά, πρόκειται για πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως μαρτυράει και το κλειστό σετ με τον άσο να είναι οριακό φαβορί στο 2.60 και το διπλό να κινείται στο 2.90. Η Ουκρανία πάντως παίζει απόψε για δύο αποτελέσματα και το ενδεχόμενο να μη χάσει προσφέρεται στο 1.50. Η Σκωτία από την άλλη είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει και να παίξει για τη νίκη.

Λογικά, κάποια στιγμή οι Ουκρανοί θα βρουν χώρους και το ματς θα ανοίξει. Αν λοιπόν δίπλα στο Χ2, επιλέξουμε και το Over 1,5 χτίζουμε απόδοση στο 2.30. Σημειώνεται, ότι η Σκωτία μετράει οκτώ σερί Over 1,5 και η Ουκρανία 13 στα τελευταία 15 παιχνίδια της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σκωτία - Ουκρανία: Χ2 & Over 1,5 (απόδοση 2.30), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ