BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Γερμανικό 2.20, γαλλικό 3.85

Ο Αντεγέμι στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Χέρτα
Ο Αντεγέμι στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Χέρτα 2022 AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Παιχνίδι Παρασκευής σε Bundesliga και Ligue 1 από το BetMarket.gr σε αποδόσεις 2.20 και 3.85.

Γερμανικό ντέρμπι το βράδυ της Παρασκευής, με την Γκλάντμπαχ να υποδέχεται τη Ντόρτμουντ (21:30 NOVASPORTS 3, LIVE από το SPORT24 ). Οι δύο Μπορούσια έρχονται από ήττες και σίγουρα θα αναζητήσουν με κάθε δυνατό τρόπο τους βαθμούς πριν από τη διακοπή για το Μουντιάλ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το αγωνιστικό ρεπορτάζ της αναμέτρησης, ειδικά στην πλευρά των γηπεδούχων. Θυμίζει νοσοκομείο η Γκλάντμπαχ, με τον τρίτο τερματοφύλακα να παίρνει για δεύτερη φορά φανέλα βασικού. Εκτός και ο σημαντικός επιθετικός Πλεά. Καλύτερο έμψυχο δυναμικό διαθέτει η Ντόρτμουντ, που σωστά είναι φαβορί για να πάρει το παιχνίδι σε απόδοση που φτάνει μέχρι και το 2.20.

Μια συνήθεια της Γκλάντμπαχ μπορεί επίσης να φέρει ειδικό στοίχημα. Πολλά παιχνίδια της έχουν σκορ από πολύ νωρίς, καθώς φροντίζει να δίνει ρυθμό με το… καλημέρα. Στο 2.70 το ενδεχόμενο να ανοίξει το σκορ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου.

Προγνωστικά Γαλλία: Λιόν - Νις

Σε φάση ανακατασκευής η Λιόν (22:00 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24), με τον Μπλαν να κοιτάει και προς τη διακοπή, ώστε να έχει τον απαραίτητο χρόνο να φέρει την ομάδα στα μέτρα του. Στην πρώτη τετράδα αγώνων του στον πάγκο είδαμε μια ομάδα με σαφώς μικρότερα ρίσκα από εκείνη που παρουσίαζε ο Μποζ.

Η Νις δείχνει μια βελτίωση μετά το κακό ξεκίνημα. Μια εξάδα αήττητη, με όλα τα ματς όμως στο όριο. Τρεις ισοπαλίες και τρεις νίκες όλες με ένα ακριβώς γκολ διαφορά. Καμία δεν θα πάρει υπέρμετρα ρίσκα, ξέρουν και οι δύο προπονητές πως η ισοπαλία διατηρεί μια κάποια ισορροπία πριν τη διακοπή.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αξίζει το ρίσκο στο Χ του 3.80, σημείο που δεν έχει φέρει ακόμη η γηπεδούχος υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή (2-0-2 το ρεκόρ της).

Πάμε και εδώ να ρίξουμε μια ματιά στις ειδικές αγορές. Στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της Λιόν επί Μπλαν είχαμε Over 3,5 κάρτες. Είναι εμφανής η προσπάθεια του Γάλλου τεχνικού να την κάνει πιο "σκληρή" από ό,τι ήταν επί Μποζ. Το Over 3,5 κίτρινες μπορεί να το βρει κάποιος μέχρι και στο 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ: 2 (απόδοση 2.20), 21:30
  • Λιόν – Νις: Χ(απόδοση 3.85), 22:00

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις των αγωνιστικών, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση αλλά και το τι ισχύει με τα Μουντιάλ 2022 τηλεοπτικά δικαιώματα. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ