BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Γαλανόλευκο Bet Builder με γκολ και κόρνερ σε απόδοση 8.00

Ο Φώτης Ιωαννίδης με τη φανέλα της Εθνικής
Ο Φώτης Ιωαννίδης με τη φανέλα της Εθνικής EUROKINISSI

Η Εθνική Ελλάδας μπαίνει και πάλι στο προσκήνιο, για τα ημιτελικά των playoffs του Nations League, αντιμετωπίζοντας στην OPAP Arena το Καζακστάν. Για το συγκεκριμένο ματς, το Freetips247.com προτείνει Bet Builder τεσσάρων επιλογών σε απόδοση 8.00!

Το βράδυ της Πέμτπης (21/3, 21.45) η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν με στόχο ένα εισιτήριο στον τελικό των playoffs του Nations League. Η γαλανόλευκη, εφόσον πάρει την πρόκριση, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του έτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Γεωργία και Λουξεμβούργο για μία θέση στην τελική φάση του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.

Αναφορικά με το Bet Builder η πρώτη επιλογή θα είναι η νίκη της Εθνικής Ελλάδας. Το συγκρότημα του Γκουστάβο Πογιέτ θα έχει δίπλα της μία γεμάτη OPAP Arena, η οποία αναμένεται να δώσει τεράστιο boost στους παίκτες. Αναμφίβολα η ποιότητα του ελληνικού ρόστερ δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή του Καζακστάν, γεγονός που σίγουρα έχει επηρεάσει τις αποδόσεις οι οποίες δίνουν ξεκάθαρο φαβορί τους Έλληνες.

Η δεύτερη επιλογή στην στοιχηματική μας πρόταση θα έρθει από τα γκολ του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα θα προσθέσουμε το Over 2.5. Οι δύο ομάδες στα τελευταία τους ματς προσφέρουν παραγωγικά παιχνίδια, με το Καζακστάν να έχει τέσσερα Over 2.5 στα τελευταία πέντε ματς του. Η γαλανόλευκη κόντρα σε υποδεέστερες ομάδες μπορεί να πάρει το πάνω χέρι και να φτάσει σε μία ευρεία νίκη. Γεγονός που ενισχύει το σημείο είναι το ότι τις τελευταίες τρεις φορές που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες το Over 2.5 έχει επαληθευτεί.

Η επόμενη επιλογή θα έρθει από τα κόρνερ του ματς. Αναλυτικότερα θα επιλέξουμε τα κόρνερ της γαλανόλευκης, επιλέγοντας το Over 6,5 γηπεδούχου. Η Εθνική, εκτός απροόπτου, θα έχει τον πρώτο λόγο στο ματς και θα πραγματοποιήσει αρκετές επισκέψεις στα καρέ του Καζακστάν. Μάλιστα, θα πιέσει αρκετά ώστε να βρει το πρώτο γκολ που θα της αποβάλλει το άγχος. Αυτά είναι καλές συνθήκες για να εκτελέσει κόρνερ η Εθνική.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τελευταία επιλογή θα έρθει από την κατηγορία των σκόρερ, επιλέγοντας τον Φώτη Ιωαννίδη να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση. Ο φορ του Παναθηναϊκού, πριν τις υποχρεώσεις με την Εθνική, πέτυχε δύο τέρματα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όντας σε πολύ καλή φόρμα και με καλή ψυχολογία. Θα του παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Το Bet Builder του Freetips247.com για το ματς της Εθνικής Ελλάδας:

• Νικητής αγώνα: Ελλάδα

• Σύνολο γκολ: Over 2.5

• Σύνολο κόρνερ γηπεδούχου: Over 6.5

• Να σκοράρει: Φ. Ιωαννίδης

Bet Builder απόδοσης: 8.00

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ