ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Φορμαρισμένη η Τβέντε, υποχωρεί το διπλό της

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μπαράζ Ευρώπης ανάμεσα στη Σπάρτα Ρότερνταμ και την Τβέντε, για το ολλανδικό πρωτάθλημα.

Η Σπάρτα Ρότερνταμ υποδέχεται απόψε την Τβέντε στον πρώτο τελικό των μπαράζ της Ολλανδίας για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Την Κυριακή ακολουθεί η ρεβάνς στο Ενσέντε. Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει πλέον ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και ότι σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, προβλέπονται παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι, μετά τη λήξη του δεύτερου 90λεπτου. Η νικήτρια ομάδα θα συμμετάσχει την ερχόμενη σεζόν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Στον α’ γύρο των playoffs, η Σπάρτα απέκλεισε την Ουτρέχτη του Τάσου Δουβίκα. Στο πρώτο ματς κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας, όμως στον επαναληπτικό έχασε με 1-0, αφού είχε δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο. Τελικά, η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην παράταση και κρίθηκε στα πέναλτι, με τη Σπάρτα να επικρατεί 5-4.

Στον αντίποδα, η Τβέντε πέρασε πολύ πιο εύκολα στον τελικό, αφού κέρδισε δύο φορές τη Χέρενφεν. Με 2-1 εκτός έδρας και με το εμφατικό 4-0 στο "Χρολς Βέστε". Γενικά, η ομάδα του Ρον Γιανς βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, αφού μετράει έξι διαδοχικές νίκες με γκολ 21-2!

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στα τελευταία 13 επίσημα ματς, η Τβέντε έχει σημειώσει συνολικά εννιά νίκες και έχασε μόνο ένα ματς. Σε αυτό το διάστημα κέρδισε μεταξύ άλλων με 3-0 τον τρίτο της βαθμολογίας φέτος, Άγιαξ και με 2-1 την τέταρτη Άλκμααρ. Το εντυπωσιακό στη φετινή Τβέντε είναι η επιθετική της πολυφωνία, καθώς έχει έξι παίκτες με τουλάχιστον έξι γκολ σε επίπεδο Eredivisie. 13 τέρματα έχει σημειώσει ο Τσέχος εξτρέμ Βάσλαβ Τσέρνι, εννιά ο πολύπειρος φορ Ρίκι Φαν Φολφσβίνκελ, από οκτώ οι Μάνφρεντ Ουγκάλντε (φορ) και Βίρτζιλ Μισιτζάν (εξτρέμ), επτά ο μπακ/χαφ Τζόσουα Μπρένετ και έξι ο επιθετικός χαφ Σεμ Στάιν.

Με βάση τη φόρμα της Τβέντε, είναι λογικό ότι το διπλό από τα αρχικά 1.90-1.95 έχει υποχωρήσει στο 1.80 κατά μέσο όρο. Άλλωστε, για τη Σπάρτα θα είναι η απόλυτη υπέρβαση αν καταφέρει να βγει στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά το 1985/86. Μαζί με Over 1,5 το διπλό ξεπερνάει το 2.20. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν επτά διαδοχικά Over 2,5 και 12 στα τελευταία 14 παιχνίδια τους!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σπάρτα Ρότερνταμ – Τβέντε: 2 & Over 1,5 (απόδοση 2.22), 21:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ