TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Φαβορί που δεν πείθει η Μαρσέιγ, έχει ευκαιρία η Σαχτάρ

Οι παίκτες της Σαχτάρ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Άντβερπ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Βόλκσπαρκσταντιον", Αμβούργο | Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023
Οι παίκτες της Σαχτάρ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Άντβερπ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Βόλκσπαρκσταντιον", Αμβούργο | Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 © 2023/MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Παιχνίδι με δύο δυνατά bets στο 3.00+ κάνει για απόψε ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Η Σαχτάρ έδωσε μια πολύ αξιοπρεπή μάχη στους ομίλους του Champions League, τερμάτισε στην 3η θέση πίσω από Πόρτο και Μπαρτσελόνα, χρησιμοποιώντας ως έδρα το γήπεδο του Αμβούργου, λόγω του πολεμικού σκηνικού στην Ουκρανία. Στο συγκεκριμένο γήπεδο νίκησε τους Καταλανούς αλλά και την Αντβέρπ, με το ίδιο σκορ 1-0.

Παρουσιάζει καλή ανασταλτική λειτουργία, προσαρμόζεται στις ευρωπαϊκές ανάγκες. Το μόνο πρόβλημα είναι πως από τον Δεκέμβριο δεν έχει επίσημα ματς στα πόδια της και παίζει φιλικά. Η σημερινή αντίπαλός της, Μαρσέιγ, δεν είναι καλά, ο Γκατούζο αρχίζει και δέχεται πίεση και σκληρή κριτική, μέσα στο 2024 έχει κάνει μόνο μία νίκη κι αυτή για το κύπελλο κόντρα σε μια ερασιτεχνική ομάδα. Δυσκολεύομαι να αντιληφθώ το λόγο που παρουσιάζεται ως φαβορί η γαλλική ομάδα.

Η βαριά φανέλα της Μίλαν

Θέλει να πάει ψηλά στο Europa League η Μίλαν, στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να πετύχει κάτι καλύτερο από την 2ή ή την 3η θέση. Θα ρίξει το βάρος στην Ευρώπη η ομάδα του Πιόλι, έχει το ειδικό βάρος και την φανέλα μέχρι και να κατακτήσει το τρόπαιο. Το πρώτο εμπόδιο σε αυτή τη διαδρομή είναι η Ρεν, η οποία διανύει την καλύτερη περίοδο της σεζόν, τρέχει ένα αήττητο σερί 9 αγώνων και ταξιδεύει στην Ιταλία με πολλά όνειρα, αλλά και την συμπαράσταση πολλών οπαδών της.

Τόσο η Μίλαν όσο και η Ρεν είναι ομάδες που στηρίζονται στις επιθετικές τους γραμμές, σκοράρουν με άνεση, από την άλλη αφήνουν κενά στην άμυνα, δέχονται φάσεις.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σαχτάρ δεν έχει επίσημα ματς στα πόδια της, αλλά το τελευταίο δείγμα ήταν πειστικό. Την ίδια ώρα η Μαρσέιγ δεν πατάει καλά, υπάρχει κλίμα αμφισβήτησης για τον προπονητή, το να παρουσιάζονται αουτσάιντερ οι Ουκρανοί, μπορεί να αποτελεί και μια εξαιρετική περίπτωση για να καρπωθούμε το εξαιρετικό 3.20 του άσου.

Η Μίλαν διαθέτει σπουδαίες προσωπικότητες από τη μέση και μπροστά, Λεάο, Ζιρού, Πούλισικ θα πιέσουν την Ρεν, η οποία έχει ταχύτητα και θα δημιουργήσει τις δικές της στιγμές. Οι ροσονέρι είναι δίκαιο φαβορί, οι Γάλλοι μπορούν να βρουν ένα γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαχτάρ - Μαρσέιγ : 1 (απόδοση 3.20), 19:45
  • Μίλαν - Ρεν: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.75), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ