ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Φαβορί και γκολ από το Βέλγιο

Οι άσοι της Γκενκ Πάτρικ Χροσόφσκι και Μπράιαν Χέινεν
Οι άσοι της Γκενκ Πάτρικ Χροσόφσκι και Μπράιαν Χέινεν © 2021/OLIVIER MATTHYS/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με τρεις επιλογές από το Βέλγιο με γκολ και φαβορί.

Φουλ επίθεση

Στο Βέλγιο συνεχίζεται η αγωνιστική δράση και υπάρχουν πέντε αναμετρήσεις στο πρόγραμμα. Ξεκινάμε με την πρώτη χρονικά, όπου νωρίς το μεσημέρι (14:30), υπάρχει το μεγάλο ματς ανάμεσα στην Γκενκ και την Αντβέρπ. Η Γκενκ το προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από τις Βρυξέλλες, ήττα με 2-1 από την Άντερλεχτ.

Γκέλα και η Αντβέρπ, το ματς παγίδα με τη Βέστερλο της έκανε μεγάλη ζημιά. Έμεινε στο 2-2, δεύτερη σερί ισοπαλία και είναι αναγκασμένη να ψάξει για κάτι καλό. Αμφότερες επιθετικές και με πολλές φάσεις σε κάθε παιχνίδι τους, καλή επιλογή το G/G&Over 2,5 στο 1.85.

Συνεχίζουμε με Βέλγιο και κρατάμε ένα τίμιο φαβορί. Η Γάνδη βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας, πολύ σταθερή φέτος και δίκαια τόσο ψηλά. Μετά την ήττα από την Κλαμπ Μπριζ στο ντέρμπι της Φλάνδρας, επέστρεψε στις επιτυχίες και συνέτριψε με 4-0 τη Λέουβεν εντός έδρας. Θέλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο και όλα είναι στο χέρι της στην αναμέτρηση με την Κόρτραϊκ εκτός. Η τελευταία είναι ουραγός στην κατηγορία και με ένα βαθμό στα τελευταία της πέντε. Το διπλό στο 1.35.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τρίτη επιλογή από το Βέλγιο και στεκόμαστε στο Βέστερλο - Μόλενμπεκ. Η Βέστερλο σε άνοδο από τότε που άλλαξε τεχνικό, παίρνει αποτελέσματα, τελευταίο το 2-2 στην έδρα της Αντβέρπ. Αυτός ο βαθμός, απέναντι σε μια τόσο δυνατή ομάδα της φτιάχνει για τα καλά την ψυχολογία και βελτιώνει το ηθικό όλων μέσα στο κλαμπ. Αντίθετα, η Μόλενμπεκ έρχεται με τσακισμένα φτερά και τον εντός έδρας διασυρμό με 6-1 ενάντια στην Κλαμπ Μπριζ. Ο άσος στο 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκενκ – Αντβέρπ : Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.85), 14:30
  • Κορτράικ – Γάνδη: 2 (απόδοση 1.35), 17:00
  • Βέστερλο - Μόλενμπεκ: 1 (απόδοση 1.85), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ