BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Έξτρα βοήθεια από το Μεστάγια, χωρίς γκολ στο Γκούντισον Παρκ

Προγνωστικά στοιχήματος: Έξτρα βοήθεια από το Μεστάγια, χωρίς γκολ στο Γκούντισον Παρκ
Οι παίκτες της Έβερτον πανηγυρίζουν γκολ της ομάδας τους στο "Γκούντισον Παρκ" @2023 AP IMAGES/JON SUPER

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα Κύπελλα της Ευρώπης, εκεί όπου έχουμε σημεία με γκολ και νικητές.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Βαλένθια με την Θέλτα για το Copa Del Rey. Οι δύο ομάδες έχουν διασταυρώσει ήδη τα ξίφη τους μία φορά στο ίδιο γήπεδο για την Πριμέρα στις 25/11 όπου έφεραν ένα σβηστό 0-0. Από εκείνο το παιχνίδι και έπειτα άρχισαν να παίρνουν… μπρος οι Γαλιθιάνοι (2-3-1 στη Λίγκα). Η Βαλένθια πάντως τα πηγαίνει εξαιρετικά σε αυτό το κομμάτι της σεζόν έχοντας 4-1-0 στα τελευταία 5 παιχνίδια. Στον τελευταίο της αγώνα επικράτησε με 4-1 της Κάντιθ, ενώ θα παραταχθεί με βασικούς για να πάρει την πρόκριση στους 8.

Μαζί της είναι το κατάμεστο Μεστάγια, αλλά και η παράδοση, αφού μετράει 6-1-1 στα τελευταία 8 ματς κόντρα στη Θέλτα. Όσο για τους φιλοξενούμενους, έχουν «αέρα» μόλις δύο βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού και το Σάββατο φιλοξενούν την πανίσχυρη Σοσιεδάδ. Ακολουθεί πάλι εντός με την πρωτοπόρο Ζιρόνα και στη συνέχεια πηγαίνει στις άκρως υπολογίσιμες Οσασούνα, Χετάφε. Το σημερινό παιχνίδι είναι το τέταρτο 90λεπτο που δίνει σε διάστημα 15 ημερών και εάν περάσει θα αγωνιστεί πάλι μεσοβδόμαδα, διότι η φάση των 8 είναι στις 23-25/1!

Κρατώντας το γεγονός πως η Θέλτα θα πάει σε ένα μιξ βασικών και αναπληρωματικών, αλλά και με βάση την κούραση και το δύσκολο πρόγραμμα της, γέρνουμε προς την έδρα. Μία έδρα που θα δώσει το κάτι παραπάνω σήμερα για την πρόκριση των νυχτερίδων στα προημιτελικά. Ο άσος έχει απόδοση 2,25 και θα μπει στις επιλογές μας.

Συνεχίζουμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Έβερτον με την Κρίσταλ Πάλας. Σε μέτρια κατάσταση οι Toffees, μιας και εδώ και έξι διαδοχικά ματς ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού δεν έχουν κερδίσει, με το σερί τους να είναι στο 0-3-3. Μάλιστα, σε κανένα από τα 2 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Κρατάμε πάντως το γεγονός, πως παρά το ντεφορμάρισμα τους, μπροστά στο κοινό τους έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά στα πέντε τελευταία ματς (2-2-1). Η Κρίσταλ Πάλας εξακολουθεί να μην πείθει με το πρόσωπο που παρουσιάζει στο τερέν, αν και έχει ηττηθεί μόνο σε ένα από τα 5 τελευταία παιχνίδια της (1-3-1) και σε αυτό αρκετά οριακά (2-1 από την Τσέλσι). Εκτός έδρας δεν έχει και τα καλύτερα νούμερα (1-2-3), αλλά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βρίσκει δίχτυα (πέτυχε τουλάχιστον ένα γκολ στις 5/6 πιο πρόσφατες εκτός έδρας εμφανίσεις της).

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν βλέπουμε να ανοίγει εύκολα σε ρυθμό το σημερινό ματς. Η Κρίσταλ Πάλας ναι μεν βρίσκει δίχτυα, αλλά απέναντι σε αντιπάλους που παίζουν κλειστά διαχρονικά αντιμετωπίζει δυσκολίες και δεν δημιουργεί φάσεις. Λογικά θα δούμε μία επανάληψη του πρώτου μεταξύ τους αγώνα, οπότε θα πάμε στο Under 2,5 σε απόδοση 1,78.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βαλένθια - Θέλτα: 1 (απόδοση 2.25), 21:00
  • Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας: Under 2,5 (απόδοση 1.78), 21:45

Και τα Κύπελλα Ευρώπης παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ