ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Εξάποντο παραμονής στην Αργεντινή στο 2.90

Ο Αργεντινός τεχνικός Φακούντο Σάβα σε αναμέτρηση της Ράσινγκ με την Ατλέτικο Μινέιρο στο Copa Libertadores
Ο Φακούντο Σάβα © 2022 EUGENIO SAVIO/ASSOCIATED PRESS

Για την όγδοη αγωνιστική της Liga Profesional στην Αργεντινή η Σεντράλ Κόρδοβα τίθεται αντιμέτωπη με την Πατρονάτο σε μια αναμέτρηση που έχει χαρακτήρα εξάποντου. Ποντάρισμα σε απόδοση του 2.90.

Η δράση συνεχίζεται στην Αργεντινή, καθώς μετά από τις αναμετρήσεις για το Κύπελλο, ακολουθεί η επιστροφή στη δράση για το πρωτάθλημα. Στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής απόψε η Σεντράλ Κόρδοβα κοντράρεται με την Πατρονάτο (03:00 LIVE από το SPORT24 ). Στο πρωτάθλημα των 28 ομάδων αμφότερες μετά από επτά ματς έχουν συγκεντρώσει 8 βαθμούς, η Σεντράλ είναι 16η, η Πατρονάτο 20η λόγω της διαφοράς τερμάτων (-1 έναντι -2).

Η αναμέτρηση είναι κρίσιμη και έχει χαρακτήρα εξάποντου και για τις δύο πλευρές, αφού στην ειδική βαθμολογία δίνουν μάχη στην κόκκινη ζώνη. Η Πατρονάτο είναι ουραγός και βάσει των τωρινών δεδομένων υποβιβάζεται μαζί με την Αλντοσίβι. Σαρμιέντο και Σεντράλ Κόρδοβα είναι πάνω από την κόκκινη ζώνη, η κατάσταση βέβαια είναι οριακή.

Η Σεντράλ Κόρδοβα δεν έθελξε κόντρα στην Εστουδιάντες, βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 26’, αλλά βρήκε τον τρόπο να πάρει το Χ μετά από γκολ στις καθυστερήσεις του α’ μέρους και στο 67' με αυστηρό πέναλτι. Παραμένει με υπηρεσιακό στον πάγκο μετά από τη φυγή του Ροντίνα. Δυσκολεύεται να κάνει παιχνίδι, δημιουργεί φάσεις με το σταγονόμετρο και στη φάση που βρίσκεται προσπαθεί κυρίως να καταστρέψει το παιχνίδι της αντιπάλου και όπου τής βγει.

Η Πατρονάτο έχασε από την Άρσεναλ Σαραντί την προηγούμενη αγωνιστική με το οριακό 1-0. Δεν ήταν τόσο κακή, ίσα ίσα, έκανε φάσεις, πίεσε την αντίπαλό της, ωστόσο δεν μπόρεσε να τελειώσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη και πιο δραστήρια στο παιχνίδι, η Άρσεναλ δημιούργησε λιγότερες φάσεις, αλλά ήταν πιο αποτελεσματική.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Πατρονάτο πάνω που έδειχνε ότι μπορεί να ρολάρει έκανε ήττα πισωγύρισμα, ο Σάβα ταρακουνήθηκε και ο ίδιος και προσπάθησε να ανασυντάξει την ομάδα του. Η Πατρονάτο είναι πιο δραστήρια ομάδα, η Σεντράλ Κόρδοβα δεν ενθουσιάζει, ενώ αμφότερες δέχονται φάσεις και γκολ. Προς το Χ2 κλίνει το ματς, αφού η Πατρόν έχει δείξει πιο θετικά στοιχεία πρόσφατα. Στο 2.90 ανεβαίνει το combo με το Goal/Goal. Έχει πολύ το 1-1 το ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεντράλ Κόρδοβα - Πατρονάτο: Χ2 & Goal/Goal (απόδοση 2.90), 03:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ