ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Επιστρέφει στις νίκες η Μπιλμπάο, ευκαιρία για την Γκλάντμπαχ

Ο Μανού Κονέ της Γκλάντμπαχ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπάγερν για τη φάση των 32 του DFB-Pokal στο "Μπορούσια Παρκ", Μενχεγκλάντμπαχ | Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
Ο Μανού Κονέ της Γκλάντμπαχ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπάγερν για τη φάση των 32 του DFB-Pokal στο "Μπορούσια Παρκ", Μενχεγκλάντμπαχ | Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Γκλάντμπαχ - Μάιντς και Μπιλμπάο - Αλμερία για την Bundesliga και τη La Liga αντίστοιχα.

Η ένατη αγωνιστική της La Liga ξεκινάει με την αναμέτρηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο κόντρα στην Αλμερία, με τον άσο να είναι καθαρό φαβορί σε τιμές οριακά πάνω από το 1.40 (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έτρεξε ένα αήττητο σερί έξι αγώνων (4-2-0), πριν χάσει το προηγούμενο Σάββατο με 3-0 από τη Σοσιεδάδ στο ντέρμπι των Βάσκων. Το τελικό αποτέλεσμα πάντως και ειδικά η έκταση του σκορ την αδικεί, δεδομένου ότι είχε σαφώς περισσότερες τελικές (8-18) και καλύτερα xGoals (1,38-1,96).

Στον αντίποδα, η Αλμερία εξακολουθεί να είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς νίκη και συνεχίζει με τον υπηρεσιακό Αλμπέρτο Λασάρτε στον πάγκο της. Την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισε τη Γρανάδα σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα "εξάποντου" και ήρθε ισόπαλη 3-3, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Καταστροφικό το δεύτερο μέρος, δέχθηκε τρία γκολ σε διάστημα 20 λεπτών (66'-86') και ενώ στο 57' ο γκολκίπερ Λουίς Μαξιμιάνο απέκρουσε πέναλτι. Μάλιστα, στο 90+11 η Γρανάδα άγγιξε την ολική ανατροπή σε κλασική ευκαιρία, η οποία σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι!

Τα νέα έγιναν ακόμη χειρότερα μετά το ματς, καθώς διαπιστώθηκε ότι τραυματίστηκε σοβαρά ο φορ Λουίς Σουάρες (4 γκολ), που πέτυχε χατ τρικ κόντρα στη Γρανάδα. Υπό αυτές τις συνθήκες, μοιάζει πολύ δύσκολο η Αλμερία να διεκδικήσει αποτέλεσμα μέσα στο Σαν Μαμές. Ευκαιρία για την Αθλέτικ να επιστρέψει στις νίκες και να πάει στη διακοπή έχοντας μια χαρά συγκομιδή (17 βαθμούς σε 9 ματς).

Στο 1.59 ανεβαίνει ο άσος με Over 1,5. Σημειώνεται ότι η Αλμερία δεν έχει κανένα clean sheet φέτος και έχει δεχθεί στα επτά από τα οκτώ παιχνίδια της από δύο γκολ και πάνω.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στη Γερμανία, την αυλαία της έβδομης αγωνιστικής ανοίγει η αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ με τη Μάιντς (22:00 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Η Γκλάντμπαχ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ρεκόρ 0-2-3, βγάζοντας ωστόσο πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αφού έπαιξε εντός έδρας με Λεβερκούζεν, Μπάγερν και Λειψία.

Την προηγούμενη εβδομάδα, τα "πουλάρια" πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη, επικρατώντας δίκαια με 3-1 στο Μπόχουμ. Το κυριότερο βέβαια είναι ότι έκαναν την καλύτερή τους φετινή εμφάνιση και επιτέλους έδειξε να ξυπνάει ο Αλασάν Πλέα. Ο Γάλλος φορ ήταν άσφαιρος σχεδόν 11 μήνες και κόντρα στην Μπόχουμ έβαλε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ.

Στον αντίποδα, η Μάιντς έχει μαζέψει μόλις έναν βαθμό στα πρώτα έξι ματς. Το περασμένο Σάββατο έχασε εντός έδρας με 3-0 από τη φορμαρισμένη Λεβερκούζεν. Η έκταση του σκορ την αδικεί, διότι η αντίπαλος έκανε μόλις έξι τελικές. Επιθετικά βέβαια ήταν ακίνδυνη με εξαίρεση μόνο μία καθαρή ευκαιρία.

Στο κλαμπ υπάρχει υπομονή, ο τεχνικός Σβένσον στηρίζεται και το κλίμα παραμένει καλό. Αγωνιστικά πάντως δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα μέχρι στιγμής. Στα εκτός έδρας ματς με Ουνιόν και Βέρντερ δέχθηκε συνολικά οκτώ γκολ. Με την Αϊντραχτ ισοφαρίστηκε στο 92', παρότι έπαιζε με παίκτη περισσότερο και στο Αουγκσμπουργκ έχασε με 2-1, παρότι έπαιξε ξανά με παίκτη παραπάνω για πάνω από μισή ώρα.

Ευκαιρία για την Γκλάντμπαχ να ντουμπλάρει τις νίκες της και να δείξει ότι η γεμάτη εμφάνιση στο Μπόχουμ δεν ήταν τυχαία. Στο 2.10 ο άσος, πάνω από το 3.30 σε δυάδα με την Αθλέτικ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκλάντμπαχ – Μάιντς: 1 (απόδοση 2.10), 21:30
  • Αθλέτικ Μπιλμπάο – Αλμερία: 1 & Over 1,5 (απόδοση 1.59), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ