TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιστρέφει στην κορυφή με απόδοση 3.15

Οι φίλαθλοι της Νιούελς Ολντ Μπόις σε ματς στο Ροσάριο για το Copa Libertadores κόντρα στη Νασιονάλ (Ουρουγουάη)
Οι φίλαθλοι της Νιούελς Ολντ Μπόις © 2021 EDUARDO DI BAIA/ASSOCIATED PRESS

Στο Κολόσο η Νιούελς φιλοξενεί τη Ράσινγκ πριν το clasico με τη Ροσάριο. Έχει λογική το ποντάρισμα στο 3.15.

Φουλ δράση στην Αργεντινή απόψε πριν τη μεσοβδόμαδη δράση. Η Νιούελς που βρίσκεται στη δεύτερη θέση και στο -1 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Τουκουμάν (ματς παραπάνω) κοντράρεται με τη Ράσινγκ (00:00 LIVE από το SPORT24) που ομολογουμένως μας έχει μπερδέψει.

Η Νιούελς μετράει δύο σερί ισοπαλίες, αμφότερες με γκολ, σκοράρει εδώ και πέντε σερί ματς, δεν έχει χάσει στα επτά τελευταία (4-3-0) και μετά από το σημερινό πρέπει να ρίξει το βάρος στο επικείμενο clasico του Ροσάριο με τη Σεντράλ. Αν και έχει δείξει προ πολλού τις προθέσεις της, αφού το clasico της πόλης είναι από τα πιο καυτά και ίσως το μεγαλύτερο ντέρμπι μίσους στην Αργεντινή, δεν μπορεί να συγκριθεί ακόμα και με το Μπόκα - Ρίβερ, που είναι το διαφημισμένο superclasico της χώρας.

Ενδεικτικό το γεγονός πως στο ματς με την Πλατένσε (1-1), στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο στόπερ Ντίτα πήρε κίτρινη κάρτα μετά από προτροπή του κόουτς Σανγκινέτι, αφού βρισκόταν στο όριο των καρτών ώστε να χάσει το σημερινό ματς και να είναι έτοιμος για το μεσοβδόμαδo clasico.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Ράσινγκ σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη στο clasico της Αβεγιανέδα και πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Ιντεπεντιέντε χάρη σε γκολ στο 9’. Ήταν πιο πειστική, είχε καλύτερες στιγμές για άλλο ένα γκολ, αλλά δεν τις μετουσίωσε σε τέρμα. Έδωσε πολλούς χώρους, πιέστηκε, αλλά κράτησε το σκορ ως το τέλος. Πλήγμα η απουσία του χαφ Βέκιο. Ο Γκάγκο ναι μεν ανανέωσε αλλά ακόμα προσπαθεί να κερδίσει τον κόσμο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Εκτός έδρας δεν βλέπεται η Ράσινγκ, ο Γκάγκο ναι μεν κάνει φιλότιμη προσπάθεια να στρώσει την ομάδα του, ωστόσο ο κόσμος δεν στηρίζει την ομάδα της Αβεγιανέδα όσο θα μπορούσε. Το Κολόσο θα κοχλάζει απόψε, όλοι θα σπρώξουν τους παίκτες της Νιούελς ώστε να πάνε με φουλ ηθικό στο clasico με τη Ροσάριο που είναι εκτός έδρας. Το ρίσκο στο 3.15 του άσου αξίζει, αφού με νίκη η οικοδέσποινα θα επιστρέψει στην κορυφή. Δεν είναι σύνηθες να βλέπουμε τέτοιες τιμές για τις προπορευόμενος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούελς - Ράσινγκ: 1 (απόδοση 3.15), 00:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ