BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιλογές σε αποδόσεις που φτάνουν έως και το 4.75

Ο άσος της Κλαμπ Μπριζ, Αντρέας Σκοβ Ολσεν
Ο άσος της Κλαμπ Μπριζ, Αντρέας Σκοβ Ολσεν © 2022 GEERT VANDEN WIJNGAERT/ASSOCIATED PRESS

Οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις του Betmarket.gr προκύπτουν από την ιταλική Serie B και το πρωτάθλημα Βελγίου.

Η πρώτη αναμέτρηση που θα ασχοληθούμε είναι το Φεραλπισάλο - Βενέτσια, το οποίο ξεκινά στις 16:00.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα σταθούμε στα ειδικά παικτών και πιο συγκεκριμένο στον Νορβηγό, Ντένις Γιόνσεν. Ο επιθετικός της Βενέτσια διακρίνεται για την ταχύτητα του και τις κινήσεις του στον κενό χώρο. Αντίπαλος θα είναι η Φεραλπισάλο, μια ομάδα που έχει μόλις μία ανέπαφη εστία φέτος και εκτός αυτού, αγωνίζεται με τριάδα στην άμυνα, άρα όταν δέχεται αντεπιθέσεις έχει κενά. Επιπλέον, ο Γιόνσεν είναι σε φόρμα, καθώς βρήκε δίχτυα την περασμένη αγωνιστική.

Συνεπώς, σύμφωνα με την παραπάνω ανάλυση, υπάρχει ενδιαφέρον στην επιλογή να βρει δίχτυα ο Γιόνσεν, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 4.75

Συνεχίζουμε στο Βέλγιο και το ντέρμπι της Κλαμπ Μπριζ με την Ουνιόν Σεν - Ζιλουάζ.

Η Μπριζ είναι αρκετά φορμαρισμένη, καθώς η τελευταία της ήττα ήταν πριν περίπου δύο μήνες. Μπορεί το μεγάλο της πλεονέκτημα να είναι η άμυνα και να έχει το χαμηλότερο παθητικό στο πρωτάθλημα, όμως σε παιχνίδια σαν το σημερινό δεν κρατά εύκολα την εστία της ανέπαφη και αναγκάζεται να παίξει επιθετικά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και μάλιστα με οκτώ βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη θέση. Η φόρμα της είναι εξαιρετική, καθώς έχει έξι διαδοχικές νίκες, σε πέντε εκ των οποίων σκόραρε από τουλάχιστον δύο τέρματα.

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Αμφότερες διαθέτουν αποτελεσματικές επιθέσεις και γενικότερα στο δημιουργικό κομμάτι είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Επιπλέον, στην προϊστορία μετράμε πέντε σερί Goal/Goal, εκ των οποίων τα τέσσερα συνδυάστηκαν με Over 2.5 γκολ. Οπότε, μιας και περιμένουμε γκολ και θέαμα, θα πάμε με το combo Goal/Goal & Over 2.5, που βρίσκεται σε απόδοση 2.05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Φεραλπισάλο – Βενέτσια: Να σκοράρει ο Γιόνσεν (απόδοση 4.75), 16:00

Μπριζ – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ: Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.05), 21:45

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ