ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιλογές φόρμας και κινήτρου

Bremen's head coach Ole Werner gestures during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Werder Bremen at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Sunday, Jan. 21, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bremen's head coach Ole Werner gestures during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Werder Bremen at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Sunday, Jan. 21, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader) © 2024 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με τρεις επιλογές από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Τρεις αναμετρήσεις στη Serie A της Ιταλίας. Μας ενδιαφέρει το Σασουόλο – Έμπολι. Ήττα και από την Αταλάντα με 3-0, για τη γηπεδούχο, το ματς με την Έμπολι είναι «τελικός» για τον προπονητή Ντιονίζι. Πάλι θα παίξει χωρίς τον γκολτζή της. Στα πέντε ματς το αήττητο (2-3-0) της Έμπολι, όλα με τον Νικόλα στην τεχνική ηγεσία. Η Σασουόλο είχε καιρό να εμπλακεί στη μάχη της παραμονής, δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Πιο μαθημένη στα δύσκολα η Έμπολι και με αήττητο πέντε αγώνων, μπορεί το αποτέλεσμα. Στο 2,35 το 2 DNB.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Στη Γερμανία η αγωνιστική φαίνεται ζόρικη, θα κρατήσουμε ένα φαβορί, τον άσο στο Βέρντερ Βρέμης – Ντάρμσταντ. Με όπλο την άμυνά της η Βέρντερ, κέρδισε 1-0 στην Κολωνία. 5-3-1 στα τελευταία εννιά, έπιασε την 7η θέση. Συμπλήρωσε 15 σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη η Ντάρμσταντ μετά και το 2-1 από τη Στουτγάρδη. Έχει αρκετά ερωτηματικά για το ματς που ακολουθεί. Είναι ένα ματς που καλείται να πάρει για να κάνει όνειρα Ευρώπης η Βέρντερ, με τον άσο να βρίσκεται στο 1.65.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο Βέλγιο το βράδυ υπάρχει το ματς ανάμεσα στη Μαλίν και την Κόρτραϊκ. Η Μαλίν για να μείνει στο κόλπο της πρώτης εξάδας πρέπει να χτυπήσει όλα της τα παιχνίδια και σίγουρα να πάρει ένα παιχνίδι όπως αυτό με την ουραγό Κόρτραϊκ. Σε πολύ καλή φάση το τελευταίο διάστημα, απολογισμός 3-2-0 στα πέντε τελευταία της και οι ισοπαλίες είναι ενάντια σε Γκενκ και Άντερλεχτ. Η Κόρτραϊκ δύο σερί ήττες και συνολικά εκτός έδρας μετράει 9 σε 13 ματς. Άσος του 1.65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σασουόλο – Έμπολι: 2 DNB (απόδοση 2.35), 16:00
  • Βέρντερ Βρέμης – Ντάρμσταντ: 1 (απόδοση 1.65), 16:30
  • Μαλίν - Κόρτραϊκ: 1 (απόδοση 1.65), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ