TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Επικίνδυνη έξοδος για την Παλμέιρας στα δυτικά, στοίχημα στο 1.60

Ο Αντόνιο Ολιβέιρα στον πάγκο της Ατλέτικο Παραναένσε κόντρα στη Ντεπορτίβα Ουνιβερσιτάρια για το Copa Sudamericana
Ο Αντόνιο Ολιβέιρα © 2023 ALEXANDRE SCHNEIDER/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Παλμέιρας προσπαθεί να χτίσει φόρμα, να τα δώσει όλα ως το τέλος για τον τίτλο στο Brasileirao, αλλά απόψε δοκιμάζεται στην έδρα της επικίνδυνης Κουιαμπά, έχοντας και απουσίες. Ποντάρισμα στο 1.60.

Η μάχη στο Brasileirao για τον τίτλο συνεχίζεται. Η Μποταφόγκο είναι ακόμα πρωτοπόρος, η Παλμέιρας ανέβηκε, θα παίζει από εδώ και πέρα τα ρέστα της για την κατάκτηση της Serie A, αλλά η διαφορά είναι ακόμα διψήφια 3-1-1 το πρόσφατο ρεκόρ της Βερντάο στο πρωτάθλημα. Κέρδισε την Κρουζέιρο 1-0, χωρίς να βγάλει πάντως με τα… μάτια με την απόδοσή της, έδειξε εγκλωβισμένη ανά διαστήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ακολουθεί προημιτελικός στην Κολομβία απέναντι στη Ντεπορτίβο Περέιρα στο Copa Libertadores. Με αλλαγές θα πάει απόψε κόντρα στην Κουιαμπά ο Αμπέλ Φερέιρα, ενώ έχει εκτός τους πολύτιμους Γκουστάβο Γκόμες (αμυντικός), Μενίνο (χαφ) και Αρτούρ (μεσοεπιθετικός).

Ο Αντόνιο Ολιβέιρα, όπως έχουμε αναφέρει και άλλη φορά έχει χτίσει μια αρκετά ζόρικη και σκληρή ομάδα, θέλει άπαντες να την υπολογίζουν τη μικρή ομάδα από τα δυτικά της χώρας. Τα έχει καταφέρει και με τα παραπάνω. Μετά από ένα αήττητο 6 αγώνων (5-1-0), έχασε από την Ατλέτικο Παραναένσε (2-0) τη Δευτέρα. Δεν μπόρεσε να βγάλει το τσαγανό, έξω από τα νερά της αυτή τη φορά. Χωρίς ήττα εδώ και 4 ματς στην έδρα της (3-1-0) μετά το 1-0 από την Μπότα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Βερντάο πάει στα δυτικά της χώρας, σ’ ένα μακρινό ταξίδι με απουσίες, με ροτέισον, το ρεκόρ της ξεγελάει, δεν είναι πως εντυπωσιάζει. Έχει και το ματς στην Κολομβία μπροστά της. Η Κουιαμπά έχει ξεπεράσει τον εαυτό της, αλλά συνεχίζει. Καθόλου εύκολο το ματς για την Παλμέιρας, παρότι έχει ισχυρές προσωπικότητες. Μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι η γηπεδούχος. Στο 1.60 το 1Χ, στέκει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κουιαμπά - Παλμέιρας: 1Χ (απόδοση 1.60), 00:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ