TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Επίδειξη δύναμης από τους Βέλγους, ματς ειδικών συνθηκών στην Πρίστινα

Switzerland's Noah Okafor, left, celebrates with Switzerland's Ruben Vargas after scoring his sides first goal during the UEFA Nations League soccer match between Czech Republic and Switzerland at the Sinobo stadium in Prague, Czech Republic, Thursday, June 2, 2022. (AP Photo/Petr David Josek)
Switzerland's Noah Okafor, left, celebrates with Switzerland's Ruben Vargas after scoring his sides first goal during the UEFA Nations League soccer match between Czech Republic and Switzerland at the Sinobo stadium in Prague, Czech Republic, Thursday, June 2, 2022. (AP Photo/Petr David Josek) © 2023 PETR DAVID JOSEK/ASSOCIATED PRESS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας εστιάζει σε δύο δυνατά ματς από το πρόγραμμα του Σαββάτου και ποντάρει στο 2.10 και στο 4.00

Την λες και χαοτική τη διαφορά ανάμεσα σε Αζερμπαιτζάν και Βέλγιο, οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν πληθώρα λύσεων και τεράστια ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Ο Ντε Μπιάζι προσπαθεί μάταια εδώ και 3 χρόνια να παρουσιάσει κάτι στην πλευρά των Αζέρων, πρακτικά όλα πέφτουν στο κενό, δεν υπάρχουν οι παίκτες πάνω στους οποίους θα στηθεί μια ομάδα που θα σε γεμίσει και θα φέρει επιτυχίες.

Οι Βέλγοι προσπαθούν και να διατηρηθούν στο κορυφαίο επίπεδο και να προβούν σε μια σταδιακή ανανέωση, καθώς κάποιοι παίκτες μεγάλωσαν. Στο σημερινό ματς θα απουσιάσουν το… κομπιούτερ, Ντε Μπρόινε και ο καθοριστικός κάτω από τα δοκάρια, Κουρτουά, αλλά μιλάμε για ένα ρόστερ με τεράστιο βάθος. Ο Λουκάκου πήρε χρόνο με τη Ρόμα, είναι έτοιμος να ξεκινήσει βασικός, ο κόουτς Τεντέσκο θα συνεχίσει να δοκιμάζει παίκτες οι οποίοι θα αποτελέσουν τον κορμό της επόμενης μέρας.

Ιδιαίτερο ματς είναι αυτό ανάμεσα σε Κόσοβο και Ελβετία, παίκτες των δύο ομάδων έχουν κοινή καταγωγή, είτε από τη μία, είτε από την άλλη χώρα.

Το Κόσοβο δεν ξεκίνησε καλά στα προκριματικά, λύθηκε η συνεργασία με τον Γάλλο, Ζιρές, στα τελευταία 9 ματς έχει νικήσει μόνο την Κύπρο. Στον πάγκο θα κάνει ντεμπούτο ο Πρίμοζ Γκλίχα, που δεν αποκλείεται να είναι υπηρεσιακός μέχρι να βρεθεί ο εκλεκτός της ομοσπονδίας.

Η Ελβετία είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά με 3 στα 3, ήρθε η ισοπαλία 2-2 με τη Ρουμανία, αλλά και πάλι δύσκολα θα αμφισβητηθεί η κυριαρχία της στον όμιλο. Έχει πολλές λύσεις ο Γιακίν, η ομάδα του σκοράρει με άνεση, θα αγωνιστεί με τον αέρα του φαβορί και στην Πρίστινα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το Αζερμπαιτζάν θα αμυνθεί μαζικά, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει διαφορετικά το Βέλγιο. Ο Λουκάκου και οι συμπαίκτες του μπορούν να φθάσουν σε μια ελεγχόμενη νίκη.

Ιδιαίτερο το ματς ανάμεσα σε Κόσοβο και Ελβετία, εξαιρετικές οι σχέσεις, η νίκη για τους φιλοξενούμενους και τους Κοσοβάρους να σκοράρουν, δείχνει πιθανό σενάριο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αζερμπαιτζάν - Βέλγιο: 2 & under 3,5 (απόδοση 2.10) 16:00
  • Κόσοβο - Ελβετία: 2 & Goal/Goal (απόδοση 4.00) 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ