BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ένας τελικός και το διπλό των… αδελφοποιημένων

Οι παίκτες της Λοριάν πανηγυρίζουν γκολ στο Moustoir σε ματς κόντρα στην Παρί για τη Ligue 1
Οι παίκτες της Λοριάν πανηγυρίζουν γκολ στο Moustoir σε ματς κόντρα στην Παρί © 2023 JEREMIAS GONZALEZ/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr αναλύει και προτείνει 3 σημεία από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Μπορεί στην Ελλάδα να έχουμε μεγάλα προβλήματα με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet, αλλά στη Γαλλία αυτά τα θέματα τα έχουν λυμένα. Το στάδιο διεξαγωγής είναι καθορισμένο από την αρχή της σεζόν και η γιορτή είναι προγραμματισμένη για το επόμενο Σάββατο.

Εκεί όπου μην περιμένετε να δείτε ούτε Παρί Σεν Ζερμέν, ούτε Μαρσέιγ, Μονακό ή Λιόν. Οι “μεγάλοι” έχουν όλοι αποκλειστεί και έτσι στο Σταντ Ντε Φρανς θα μονομαχήσουν η νυν κάτοχος του τίτλου Ναντ με την (νεοφώτιστη στη φετινή Ligue 1) Τουλούζ.

Στοιχηματικά ο τελικός μπορεί να δώσει επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα στο πρωτάθλημα. Με κύρια επιλογή τον άσο στο Λοριάν - Τουλούζ.

Όλος ο οργανισμός της Τουλούζ ζει για τον τελικό Κυπέλλου, ο κόσμος της έχει ήδη εξαντλήσει τα εισιτήρια και περιμένει το ματς του επόμενου Σαββάτου με τη Ναντ. Δύσκολα θα βάλει τα πόδια στη φωτιά ή θα σπαταλήσει περιττή ενέργεια σήμερα η ομάδα. Στο πρωτάθλημα άλλωστε είναι στη μέση του πίνακα, με διαφορά εννέα βαθμών από τις θέσεις του υποβιβασμού. Επιπρόσθετα θα λείψει ο σημαντικός μέσος και αρχηγός Φαν Μπούμεν (5 γκολ/8 ασίστ).

Η Λοριάν στην έδρα της βγάζει χαρακτήρα, πρόσφατα πήρε 0-0 με τη Μαρσέιγ εκεί, ενώ έχει χάσει μόλις μία φορά στα οκτώ τελευταία. Επίσης η αποστολής της έχει επιστροφές καλών ποδοσφαιριστών, όπως το δεκάρι Λε Φε και ο εξτρέμ Φεβρ.

Στη Ναντ τα πράγματα δεν είναι το ίδιο απλά. Η ομάδα έριξε όλο το βάρος στο Κύπελλο και ξαφνικά βρέθηκε μπλεγμένη στο πρωτάθλημα. Έτσι μια εβδομάδα πριν τον τελικό καλείται να δώσει must win παιχνίδι με την Τρουά. Συνολικά 11 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η Ναντ, μόλις δύο βαθμούς πλέον πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Ο Κομπουαρέ άστραψε και βρόντηξε μετά την ήττα στην Οσέρ και μένει να δούμε την αντίδραση στα καναρίνια. Στην Τρουά εμμένουν στην επιλογή του Αυστραλού προπονητή Κισνόρμπο, παρότι η ομάδα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και έχει άμυνα για τα πανηγύρια.

Η Ναντ θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια, η Τρουά άμυνα δεν ξέρει να παίζει, ενώ ούσα 10 βαθμούς μακριά από τη σωτηρία και με Νις, Παρί, Ρεν μπροστά της στα επόμενα τρία, δεν μπορεί να πάει για τον έναν πόντο. Σημειωμένο το over 2,5 γκολ στο 1.80.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κλείνουμε με La Liga και το διπλό στο Έλτσε - Βαλένθια. Η Ελτσε περιμένει τη μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού, αντιθέτως η Βαλένθια μάχεται για την αποφυγή του (-3 από τη σωτηρία). Must win παιχνίδι, αδελφοποιημένοι οπαδοί και αλληλοβοήθειες μεταξύ τους (χρωστάει η Έλτσε). Μέσα σε όλα και σχεδόν 2.000 οπαδοί της Βαλένθια μαζί της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έλτσε - Βαλένθια: 2(απόδοση 1.80), 15:00
  • Λοριάν - Τουλούζ: 1 (απόδοση 2.40), 16:00
  • Ναντ - Τρουά: 1 (απόδοση 1.85), 16:00

Αναλύσεις, προγνωστικά στοιχήματος και έξυπνες επιλογές για ΟΛΑ τα παιχνίδια των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων κάθε Σαββατοκύριακο στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ