BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Έμπλεξε ο ΠΑΣ, η χαρά του Μάουντ με την επιστροφή Λάμπαρντ

Chelsea's Mason Mount warms up prior to the English Premier League soccer match between West Ham United and Chelsea in London, Saturday, Feb. 11, 2023. (AP Photo/David Cliff)
Chelsea's Mason Mount warms up prior to the English Premier League soccer match between West Ham United and Chelsea in London, Saturday, Feb. 11, 2023. (AP Photo/David Cliff) © 2023 DAVID CLIFF/ASSOCIATED PRESS

Από Περιστέρι μέχρι Ρώμη και Premier League οι σαββατιατικες επιλογές σημείων και ειδικών στοιχημάτων του BetMarket.gr

Η σαββατιάτικη βόλτα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος ξεκινά από τα playouts της Stoiximan Super League. Σε μια διαδικασία που όταν ξεκίνησε το Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννενα (17:00 NOVASPORTS 2 , LIVE από το SPORT24 ) έμοιαζε αδιάφορο, αλλά τελικά τα δεδομένα δείχνουν να αλλάζουν.

Ο ΠΑΣ ηττήθηκε στην έδρα του από τον ΟΦΗ και τώρα… τρέχει. Είναι μόλις δύο βαθμούς πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό και πλέον συμμετέχει στη μάχη της σωτηρίας. Είναι λογικό η ένταση, το κίνητρο και το άγχος να έχουν ανέβει κατακόρυφα στην Ήπειρο.

Η ομάδα μπαίνει πλέον στη διαδικασία του “πρέπει” για βαθμούς, απέναντι σε έναν Ατρόμητο που έως σήμερα δεν χαρίζεται σε κανέναν. Κέρδισε τον Ιωνικό και ισοφάρισε τον Λεβαδειακό στο 81’ σε εκτός έδρας. Και στα δύο μάζεψε από δύο κίτρινες και έκανε διψήφιο αριθμό φάουλ.

Το τελευταίο εκτός έδρας του ΠΑΣ, στη Λαμία, είχε επτά κίτρινες και 35 φάουλ. Τώρα το Line στις κάρτες είναι μόλις στο 4,5 και πληρώνει 1.83.

Προγνωστικά Serie A

Η Λάτσιο έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις γκέλες των Ίντερ και Μίλαν το τελευταίο διάστημα και έχει αποκτήσει διαφορά 4ων πόντων από την 3η θέση της βαθμολογίας στην Ιταλία. Σε πολύ καλή κατάσταση, με 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα 5 τελευταία χωρίς να δεχτεί γκολ (η καλύτερη άμυνα).

Η Γιουβέντους έχει πλησιάσει τις θέσεις Ευρώπης παρά την ποινή των 15 πόντων, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή προέχει η Ευρώπη και η αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ενώ μεσοβδόμαδα είχε και αγώνα Κυπέλλου (περισσότερη κούραση) όπου έγιναν πολλά ευτράπελα (1-1 με την Ιντερ με 3 κόκκινες και ρατσιστικές επιθέσεις στον Λουκάκου).

Προγνωστικά στοιχήματος

Αμφίρροπη αναμέτρηση (21:45 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ), για τα παραπάνω και την έδρα θα δώσουμε προβάδισμα στη Λάτσιο, με τον άσο στο 2.80.

Προγνωστικά Premier League

Επιστροφή Λάμπαρντ στην Τσέλσι (17:00 NOVASPORTS 5 , LIVE από το SPORT24 ) και ίσως ο ποδοσφαιριστής που χάρηκε περισσότερο να είναι ο Μέισον Μάουντ. Mε εκείνον είχε κομβικό ρόλο στην ομάδα, κάνοντας τρομερές εμφανίσεις, ενώ και ο ίδιος ο Λάμπαρντ είχε μιλήσει πολλές φορές με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη. Στο 1.80 να κάνει μια τελική στην εστία ο Μάουντ, ο ποδοσφαιριστής που μπορεί άμεσα να προσαρμοστεί σε όσα ζητήσει ο νέος προπονητής της ομάδας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Aτρόμητος - ΠΑΣ Γιάννενα: Over 3,5 γκολ κάρτες (απόδοση 1.83), 17:00
  • Γουλβς-Τσέλσι: Μάουντ 1+ τελική εστία (απόδοση 1.80), 17:00
  • Λάτσιο - Γιουβέντους: 1(απόδοση 2.80), 21:45

Αναλύσεις, προγνωστικά στοιχήματος και έξυπνες επιλογές για ΟΛΑ τα παιχνίδια των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων κάθε Σαββατοκύριακο στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ