BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Ελληνικά στηρίγματα στο Conference League

Ο Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό
Ο Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό EUROKINISSI SPORTS

Και βέβαια έφτασε το μεγάλο βράδυ για τις δυο ελληνικές ομάδες που δίνουν τα πρώτα τους ματς στη φάση των 16 του Conference League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και στη συγκεκριμένη συγκυρία έχει δίκαια τον πρώτο λόγο. Αναγεννημένος με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο, από εκεί που η χρονιά έδειχνε εντελώς χαμένη, ήρθε και τα έφερε όλα τούμπα. Όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη, όπου έχει μία χρυσή ευκαιρία να προχωρήσει και να βρεθεί στα προημιτελικά. Απολύτως στα μέτρα του η Μακάμπι, μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα σε ένα “καυτό” Καραϊσκάκη. Ο άσος στο 1.80.

Πιο δύσκολο φαντάζει το έργο του ΠΑΟΚ στην Κροατία απέναντι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι μπορεί εκτός έδρας στη διοργάνωση φέτος, στον όμιλο έκανε 3/3 νίκες και στα προκριματικά 2/3, μόνο με τη Χάιντουκ έμεινε στην ισοπαλία (0-0). Και έχει ξανά τοπ ψυχολογία μετά και τον τερματισμό στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στη Σούπερ Λιγκ. Οι Κροάτες παρά τον αποκλεισμό της Μπέτις δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και την Κυριακή έδωσαν πιο απαιτητικό ματς στο πρωτάθλημα, ως επί το πλείστον με βασικούς. Καθαρά η αξία στην πλευρά του ΠΑΟΚ, που δεν θα κλειστεί. Το διπλό σε dnb στο 2.40.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Εξαιρετικά αμφίρροπο δείχνει το Μόλντε – Κλαμπ Μπριζ. Παρότι βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας, η Μόλντε έδειξε τα δόντια της απέναντι στη Λέγκια. Το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει τώρα, όμως το “Άκερ Στάντιον” παραμένει μια δύσκολη έδρα για οποιονδήποτε αντίπαλο. Αν και η Μπριζ πέρασε νωρίτερα στη σεζόν από το Μπόντο, εδώ ίσως ζοριστεί. Το G/G στο 1,70 μοιάζει μια τίμια επιλογή αφού είναι δυο ομάδες που παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τέλος, μένουμε στο Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Φενέρμπαχτσε. Η Ουνιόν συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα οργάνωσης και ομαδικότητας και πλέον -χωρίς την παραμικρή πίεση- ορίζει διαρκώς νέους στόχους. Δέχεται περισσότερα γκολ μετά τη χειμερινή διακοπή, ενώ διαθέτει την καλύτερη με διαφορά επίθεση στο Βέλγιο (61 γκολ σε 28 αγ.). Ακόμα πιο εντυπωσιακό το επιθετικό ρεκόρ της Φενέρμπαχτσε (72 γκολ σε 28 αγ.). Από 2/2 αμφίσκορα και Over 2,5 έρχεται στα playoffs η Ουνιόν. Σ.Ζ. και μάλλον θα επαναλάβει τουλάχιστον το g/g που φτάνει στο 1,65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ : 1 (απόδοση 1.80), 19:45
  • Μόλντε – Κλαμπ Μπριζ: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 19:45
  • Ντ. Ζάγκρεμπ - ΠΑΟΚ : 2 DNB (απόδοση 2.30), 22:00\u0009
  • Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - Φενέρμπαχτσε: Goal/Goal (απόδοση 1.65), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ