BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ελλάδα και Ισπανία στο μενού

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ απέναντι στην Οσασούνα | 7 Οκτωβρίου 2023
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ απέναντι στην Οσασούνα | 7 Οκτωβρίου 2023 @2023 JOSE BRETON/AP IMAGES

Οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις του Betmarket.gr προκύπτουν από τη Stoiximan Super League και τη LaLiga.

Η πρώτη αναμέτρηση που θα ασχοληθούμε είναι το Λαμία - Βόλος, το οποίο ξεκινά στις 19:30.

Η Λαμία ψάχνει την επιστροφή στις νίκες, μιας και έρχεται από διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, αν και η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμα της ήταν αρκετά δύσκολο. Γενικότερα στην έδρα της έχει καλή παρουσία και μετρά μόλις μία ήττα, συνεπώς το τάιμινγκ σήμερα είναι ιδανικό για να πάρει το τρίποντο.

Ο Βόλος μπορεί να έχει δείξει κάποια θετικά σημάδια, όμως το ζητούμενο είναι η διάρκεια. Σήμερα, αγωνίζεται εκτός έδρας και στις εξόδους του η παρουσία του μέχρι στιγμής δεν είναι καθόλου καλή, καθώς δεν έχει διπλό φέτος (0-3-3), ενώ γενικότερα η απόδοση του είναι μειωμένη.

Σύμφωνα με την μέχρι τώρα εικόνα των δύο ομάδων, η Λαμία υπερτερεί σε ποιότητα και σίγουρα είναι ένα πιο δεμένο σύνολο. Συνεπώς, θα επιλέξουμε τον άσο, που βρίσκεται σε απόδοση 2.02.

Στη συνέχεια, θα πάμε στο Ρεάλ Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ, όπου ξεκινά στις 22:00.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και έρχεται από ευρωπαϊκή νίκη, κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου (2-3), με την οποία ολοκλήρωσε του ομίλους του Champions League με 6/6 νίκες. Σήμερα, επιστρέφει στην έδρα της, εκεί όπου μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες, στις οποίες σκόραρε από τουλάχιστον δύο τέρματα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Βιγιαρεάλ έρχεται από μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη, κόντρα στη Ρεν (2-3), κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση του ομίλου. Στην εποχή Μαρθελίνο, η ομάδα έχει βελτιωθεί σημαντικά, ενώ αρκετά αποτελεσματική είναι η επιθετική της λειτουργία, η οποία έχει εξελιχθεί στο μεγάλο της όπλο.

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Αμφότερες, έχουν αποτελεσματική επιθετική λειτουργία, ενώ καμιά τους δεν πείθει αμυντικά, συνεπώς θα πάμε με το Goal/Goal, που βρίσκεται σε απόδοση 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαμία – Βόλος: 1 (απόδοση 2.02), 19:30
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ