BIG GAMES BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Έκρυθμο κλίμα στην Ιντεπεντιέντε, προβάδισμα η Ρίβερ

Οι παίκτες της Ρίβερ Πλέιτ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Ράσινγκ στο Μονουμεντάλ
Οι παίκτες της Ρίβερ Πλέιτ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Ράσινγκ © 2021 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το clasico ανάμεσα στην Ιντεπεντιέντε και τη Ρίβερ Πλέιτ.

Το σημαντικότερο παιχνίδι της βραδιάς από το πρόγραμμα της Αργεντινής είναι ασφαλώς το clasico ανάμεσα στην Ιντεπεντιέντε και τη Ρίβερ Πλέιτ (23:30 Live από το SPORT24). Πρόκειται για ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ντεφορμέ ομάδων, με την Ρίβερ πάντως να έχει το καθαρό προβάδισμα λόγω ποιότητας.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Επιστροφή Φαλσιόνι

Το κλίμα στην Ιντεπεντιέντε είναι πολύ περίεργο, καθώς ο κόσμος της ομάδας αμφισβητεί ανοιχτά τη διοίκηση. Επίσης, εκφράζονται έντονες αντιδράσεις για την επιστροφή του Φαλσιόνι στον πάγκο.

Η Ιντεπεντιέντε την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε ανέλπιστη νίκη εκτός έδρας με 2-0 στη Σάντε Φε επί της Κολόν, έχοντας στον πάγκο της τον υπηρεσιακό Σερισουέλα. Απόψε πάντως, θα κάνει το ντεμπούτο του ο Φαλσιόνι, ο οποίος στο παρελθόν έχει άλλες δύο θητείες ως τεχνικός της Ιντεπεντιέντε, η πρώτη από τον Ιούλιο του 2005 μέχρι τον Ιούνιο του 2006 και η δεύτερη το 2021.

Είναι ξεκάθαρο πως αν το clasico στραβώσει για την Ιντεπεντιέντε η κερκίδα θα μεταφέρει έξτρα πίεση στους γηπεδούχους και δεν αποκλείεται τα πυρά των αποδοκιμασιών να στραφούν ακόμη και κατά των ίδιων των παικτών και του τεχνικού επιτελείου.

Η Ρίβερ λοιπόν οφείλει να εκμεταλλευτεί το έκρυθμο κλίμα που επικρατεί στην αντίπαλό της. Ξέρει ότι αν προηγηθεί θα έχει κάνει ουσιαστικά τη μισή δουλειά για να πάρει το ντέρμπι και να αφήσει πίσω της την απρόσμενη ήττα από τη Σαρμιέντο.

Πριν το 1-2 από τη Σαρμιέντο είχε κερδίσει τη Χιμνάσια με 1-0 εντός έδρας και την Αλντοσίβι με 3-0 εκτός έδρας. Γενικά, έχει το εύκολο γκολ μακριά από το Μονουμεντάλ, σημειώνοντας 12 τέρματα στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις ως φιλοξενούμενη. Πριν το διπλό επί της Αλντοσίβι, έβαλε από δύο γκολ κόντρα σε Βελέζ και Ουρακάν και πέντε στη Σάντα Φε με την Ουνιόν.

Συμπερασματικά, το διπλό κρίνεται τίμιο σε τιμές οριακά πάνω από το 2.00, δεδομένου ότι η Ιντεπεντιέντε έχει ρεκόρ 1-1-5 στις τελευταίες επτά αγωνιστικές, χάνοντας εντός έδρας διαδοχικά από Πλατένσε, Ντεφένσα και Ατλέτικο Τουκουμάν (αυτό το ματς έγινε σε ουδέτερο και χωρίς θεατές υπό τον φόβο επεισοδίων).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντεπεντιέντε – Ρίβερ Πλέιτ: 2 (απόδοση 2.04), 23:30
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ