TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Εκπέμπει... SOS η Νιούκαστλ, την απειλεί η φορμαρισμένη Φούλαμ

Newcastle's head coach Eddie Howe during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle United at Anfield stadium in Liverpool, England, England, Wednesday, Aug. 31, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Newcastle's head coach Eddie Howe during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle United at Anfield stadium in Liverpool, England, England, Wednesday, Aug. 31, 2022. (AP Photo/Jon Super) © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με αποδόσεις 2.50 και 3.40 από το σαββατιάτικο κουπόνι.

Παίζει στο όριο εδώ και εβδομάδες η Νιούκαστλ, χτυπημένη από πολλούς και σημαντικούς τραυματισμούς, μοιραία... έσκασε, ηττήθηκε εντός από τη Μίλαν με ανατροπή, έχασε τα πάντα στην Ευρώπη, αποκλείστηκε. Και στο πρωτάθλημα αδυνατεί να μείνει κοντά στην τετράδα, τα σημάδια κούρασης είναι εμφανή, παίζουν διαρκώς οι ίδιοι. Ο Χάουι προσπαθεί να μείνει ψύχραιμος, ποντάρει στην έδρα για να γυρίσει ξανά το κλίμα, αλλά το θέμα ενέργειας λύνεται μόνο αν γεμίσει το... οπλοστάσιο και για την ώρα οι απουσίες παραμένουν αρκετές.

Σήμερα φιλοξενεί την Φούλαμ, η οποία είναι στα καλύτερά της, προέρχεται από δύο σερί πεντάρες απέναντι σε Γουέστ Χαμ και Νότιγχαμ, έχει απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, παίζει απελευθερωμένα, ο Μάρκο Σίλβα βλέπει στο γήπεδο αυτό ακριβώς που έχει στο μυαλό του. Η Νιούκαστλ στο Σεντ Τζέιμσις Παρκ έχει χάσει μόνο από τη Λίβερπουλ, μετράει 7 νίκες, αλλά είναι εξουθενωμένη τη στιγμή που η αντίπαλός της βγάζει τρομερή ενέργεια και σκοράρει πανεύκολα...

Εκμεταλλεύεται τις απουσίες της Βαλένθια η Μπαρτσελόνα

Σε περίεργο... φεγγάρι βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, μετά την εντός έδρας συντριβή από την Τζιρόνα για το πρωτάθλημα, ακολούθησε η ήττα και στο Βέλγιο από την Αντβέρπ για το Champions League, έστω κι αν το ματς ήταν ουσιαστικά αδιάφορο, μιας και είχε ήδη προκριθεί. Παρουσιάζει μεταπτώσεις η ομάδα του Τσάβι, από τη μία είναι το νεαρό της ηλικίας πολλών ποδοσφαιριστών της, από την άλλη το ντεφορμάρισμα κάποιων σταρ, όπως ο Λεβαντόφσκι.

Νέα αποστολή για τους μπλαουγκράνα σήμερα στη Βαλένθια, θεωρητικά έχουν το πάνω χέρι τις δύο ομάδες χωρίζουν 15 βαθμοί, ουσιαστικά μιλάμε για διαφορετικό επίπεδο. Οι γηπεδούχοι έχουν να αντιμετωπίσουν δύο σημαντικές απουσίες, είναι τιμωρημένοι οι βασικότατοι Χάβι Γκέρα (χαφ) και Γκάμπριελ Παουλίστα (στόπερ), αντικαταστάτες ισάξιοι δεν υπάρχουν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μου δίνει την αίσθηση της "σκασμένης" ομάδας η Νιούκαστλ, δεν γίνεται να παίζουν οι ίδιοι παίκτες τόσα ματς και μάλιστα να ανταποκρίνονται σε τόσο υψηλούς ρυθμούς όπως αυτοί της Premier League. Η Φούλαμ έχει φόρμα και φρεσκάδα, δίνεται αουτσάιντερ, η διπλή ευκαιρία έχει αξία για τους φιλοξενούμενους.

Θα δώσουμε... ψήφο εμπιστοσύνης και στην Μπαρτσελόνα, υπάρχει διαφορά με την Βαλένθια, η οποία έχει και κομβικές απουσίες. Βέβαια ανασταλτικά οι μπλαουγκράνα δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι, ένα γκολ θα το δεχθούν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούκαστλ – Φούλαμ: Χ2 & over 1,5 (απόδοση 2.50), 17:00
  • Βαλένθια – Μπαρτσελόνα: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.40), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ