TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Εκπέμπει… SOS η Μίλαν, παιχνίδι με τα γκολ στην Παμπλόνα

Προγνωστικά στοιχήματος: Εκπέμπει… SOS η Μίλαν, παιχνίδι με τα γκολ στην Παμπλόνα
@2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο επιλογές στο 2.05 και στο 2.65.

Δύσκολες μέρες για να είσαι Μίλαν, οι ροσονέρι μετά τη χθεσινή νίκη της Γιουβέντους, έμειναν 7 βαθμούς μακριά από την κορυφή, η πίεση μεγαλώνει τη στιγμή που έχει προηγηθεί μεσοβδόμαδα, η εντός έδρας ήττα από τη Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ και η συνέχεια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αποτελεί μάλλον… όνειρο.

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, οι απουσίες ενόψει του σημερινού ματς με την Φροζινόνε είναι πολλές και κομβικές! Λείπουν οι Ζιρού, Λεάο, Οκαφόρ στην επίθεση, οι στόπερ Κιάερ, Τιαό, Καλουλού, Πελεγκρίνο και οι επιλογές του Πιόλι είναι ελάχιστες, για την ακρίβεια στο κέντρο της άμυνας ανύπαρκτες, έχει μείνει μόνο ο Τομόρι και θα επιστρατευτεί από την ομάδα των νέων ο Σίμιτς. Και ο αντίπαλος μπορεί σαν όνομα να μην τρομάζει, η Φροζινόνε δεν έχει την βαριά φανέλα, αλλά μιλάμε για μια ομάδα που βρίσκεται πιο κοντά στα ευρωπαϊκά εισιτήρια παρά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Έχει γκολ το… μενού στην Παμπλόνα

Στην Παμπλόνα η Οσασούνα φιλοξενεί την… ευρωπαία Σοσιεδάδ, ένα ματς που παραδοσιακά ανοίγει, τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι Βάσκοι παίζουν για τη νίκη, ποντάρουν στην επίθεση. Οι φιλοξενούμενοι υπερτερούν σε ποιότητα, έχουν τρομερό αγωνιστικό ρυθμό, εξασφάλισαν την πρόκριση στους 16 του Champions League και τελευταία αγωνιστική θα παίξουν την πρωτιά του ομίλου στο Μιλάνο κόντρα στην Ίντερ. Θα μπουν με την γνωστή επιθετική λογική και σήμερα οι παίκτες του Αλγουαθίλ, δεν αφήνουν τα ματς στην τύχη τους…

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μίλαν… πνίγεται στα προβλήματα, η Φροζινόνε δεν την τρομάζει αλλά και καλή ομάδα είναι και χωρίς άγχος θα παίξει, θεωρώ πως θα σκοράρουν και οι δύο, το χέρι μου πάει περισσότερο στην έκπληξη, φθάνει μέχρι και το διπλό, με λίγη αυτοσυγκράτηση θα επιλέξω την διπλή ευκαιρία Χ2 στο 2.65.

Δεν σηκώνει το… πόδι από το γκάζι η Σοσιεδάδ, παίζει πάντα σε υψηλό τέμπο, δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση να πετύχει μία ακόμη μεγάλη νίκη κόντρα στην Οσασούνα, απλά υπάρχει και η κούραση από τα σερί παιχνίδια, το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες πληρώνει καλά, φθάνει το 2.05!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν - Φροζινόνε: Χ2 (απόδοση 2.65), 21:45
  • Οσασούνα - Σοσιεδάδ: Goal/Goal (απόδοση 2.05), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ