TIPS ΜΑΡΚΟ

​Προγνωστικά στοιχήματος: Εκπέμπει σήμα κινδύνου η Μποταφόγκο

Φίλαθλοι της Μποταφόγκο σε αναμέτρηση στο Μπουένος Άιρες κόντρα στη Ντιφένσα Χουστίσια για το Copa Sudamericana
Φίλαθλοι της Μποταφόγκο © 2022 MARIANO BLANC/ASSOCIATED PRESS

Εάν έπρεπε να βάλουμε το όνομα κάποιας ομάδας στη λέξη αυτοκαταστροφή, αυτή θα ήταν η Μποταφόγκο. Η Μπότα τα έχει κάνει πιο μούσκεμα από μούσκεμα στο Brasileirao και απόψε δίνει άλλο ένα κρίσιμο τεστ στη μάχη του τίτλου. Η Μπραγκαντίνο όμως μόνο χαμηλό εμπόδιο δεν είναι. Στοίχημα στο 1.85.

Αυτό που έχει συμβεί με την Μποταφόγκο δεν το λες απλώς φιάσκο, είναι κάτι παραπάνω, ακόμα και η λέξη αυτοκαταστροφή δεν μπορεί να αποτυπώσει επακριβώς αυτά που έχουν συμβεί στην Μπότα. Βέβαια, έχουν εξήγηση και ο γραφών είχε προδικάσει το μπλάκαουτ, βέβαια όχι και με τέτοιο τρόπο.

Η Μποταφόγκο εκεί που πήγαινε φουλ για το πρωτάθλημα και είχε διψήφια διαφορά από τους διώκτες πλέον τα έχει χάσει. Η μετακίνηση του μαέστρου Λουίς Κάστρο στη Σαουδική Αραβία ήταν κομβική. Ακολούθησαν τρεις αλλαγές στον πάγκο, ενώ και ο υπηρεσιακός Λούσιο Φλάβιο απόψε θα δώσει τον τελευταίο το αγώνα, θα αναλάβει από αύριο ο Τιάγκο Νούνες που μέχρι πρόσφατα ήταν στο πάγκο της Σπόρτινγκ Κριστάλ στο Περού, έγινε κίνηση για τον Κούκα, άλλα έπεσε άκυρο.

Τέσσερις ήττες στη σειρά, ο κόσμος στα κάγκελα, τα έχει χαμένα. Εντυπωσιακός έως και τρομακτικός ο τρόπος που έχασε από την Παλμέιρας με 4-3 και ενώ ήταν μπροστά με 3-0, με παρόμοιο τρόπο ηττήθηκε και μεσοβδόμαδα από τη Γκρέμιο και ενώ είχε προηγηθεί με 3-1 αυτή τη φορά. Είναι ψυχολογικό το ζήτημα, ενώ μέσα σ’ αυτά έχασε και το ντέρμπι με τη Βάσκο με 1-0 τη Δευτέρα. Όλα στραβά.

Η Μπραγκαντίνο από την άλλη πάει από το πουθενά και αθόρυβα να μπει και αυτή στο κόλπο του πρωταθλήματος. Τέταρτη στο -4 από την πρωτοπόρο Παλμέιρας, με δύο ματς λιγότερα μετά τα χθεσινά αποτελέσματα. Όλα μπορούν να συμβούν στο φετινό Brasileirao. Βέβαια και ο ίδιος ο Καϊσίνια ξέρει τις δυνατότητες της ομάδας του. Έχει ταλέντο, παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, πιέζει ψηλά και τρέχει, αλλά υστερεί σε εμπειρία η ομάδα αφού είναι πιο νεανική από τους άλλους διεκδικητές του τίτλου. Έχει περισσότερη πιτσιρικαρία η ομάδα της Red Bull. Στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε πάντως από τη Σάο Πάουλο με 1-0 εκτός έδρας με γκολ στα χασομέρια και σ’ ένα αρκετά ισορροπημένο ματς, που η ισοπαλία ίσως να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μποταφόγκο εκπέμπει σήμα κινδύνου, έχει χαθεί η λογική και το ζήτημα είναι ψυχολογικό ολοφάνερα. Η Μπραγκαντίνο, καλή, χρυσή, παίζει ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορούμε να τη στηρίξουμε σε τιμές σούπερ φαβορί. Το 1.83 του άσου δεν αναδεικνύει τις απαιτήσεις του αγώνα. Η γηπεδούχος έχει τον τρόπο της επιθετικά, η Μποταφόγκο παίζει τα ρέστα της. Μπορεί να γίνει ροντέο το ματς. Στο 1.85 το Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπραγκαντίνο - Μποταφόγκο: Goal/Goal (απόδοση 1.85), 21:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ