TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Είναι ομάδα άλλου επιπέδου η Δανία, “κλειστό” ματς στη Λιουμπλιάνα

Denmark's head coach Kasper Hjulmand shouts out as gives instructions from the side line during the World Cup group D soccer match between Australia and Denmark, at the Al Janoub Stadium in Al Wakrah, Qatar, Wednesday, Nov. 30, 2022. (AP Photo/Francisco Seco)
Denmark's head coach Kasper Hjulmand shouts out as gives instructions from the side line during the World Cup group D soccer match between Australia and Denmark, at the Al Janoub Stadium in Al Wakrah, Qatar, Wednesday, Nov. 30, 2022. (AP Photo/Francisco Seco) © 2023 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Μετά από το δυνατό ταμείο της Παρασκευής ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με αποδόσεις 2.00 και 3.30.

Έχει πάρει... φωτιά ο 8ος όμιλος των προκριματικών για το Euro, 4 ομάδες διεκδικούν τα δύο εισιτήρια και αυτή τη στιγμή όλα είναι οριακά, οι λεπτομέρειες θα διαφοροποιήσουν την κατάσταση.

Στη Λιουμπλιάνα η Σλοβενία φιλοξενεί την Φινλανδία, οι γηπεδούχοι τα πήγαν εξαιρετικά στην προηγούμενη διακοπή, δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα σε Βόρεια Ιρλανδία και Σαν Μαρίνο. Χαμηλά... εμπόδια θα πει κανείς, τώρα θα δείξει αν όντως αξίζει να προκριθεί. Οι Φινλανδοί τα κάνουν όλα σωστά, αλλά μπλοκάρουν κόντρα στους Δανούς, έχουν ηττηθεί και στα δύο ματς. Τους Σλοβένους τους νίκησαν 2-0 τον Ιούνιο αρκετά εύκολα, παρουσιάζουν ένα αξιόμαχο σύνολο, εκμεταλλεύεται τις καλές στιγμές που παρουσιάζονται στα παιχνίδια. Έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που δεν έχουν μεγάλες διαφορές, δεν προκύπτουν στοιχεία που να δικαιολογεί τον φαβοριτισμό των Σλοβένων.

Παίρνει εκδίκηση η Δανία

Η Δανία ξεκίνησε την διαδικασία των προκριματικών με... αυτοκτονικές τάσεις, ηττήθηκε στην πρεμιέρα στο Καζακστάν με 3-2 κι ενώ προηγήθηκε με 0-2! Στη συνέχεια βρήκε ισορροπία, επέβαλλε την λογική της και αυτή την ώρα δείχνει να κρατάει την τύχη στα χέρια της, φθάνει βέβαια να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα. Σήμερα φιλοξενεί τον κακό της... δαίμονα, το Καζακστάν και σίγουρα είναι μια καλή ευκαιρία, αφενός να πάρει εκδίκηση, αφετέρου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση στον όμιλο και να πλησιάσει στην πρόκριση. Υπάρχουν κάποιες απουσίες, αλλά όταν διαθέτεις παίκτες όπως οι Χόιλουντ, Έρικσεν, Σκοβ Όλσεν, μπορείς να κάνεις την διαφορά. Το Καζακστάν μάλλον υπέρβαση έχει κάνει μέχρι στιγμής, πήρε τα ματς που ήταν στα μέτρα του και πλέον πάει να κάνει το... ακατόρθωτο με βάση πάντα την αξία του ρόστερ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μοιάζει αρκετά ισορροπημένο το ζευγάρι Σλοβενία – Φινλανδία, το διακύβευμα είναι μεγάλο, η προσέγγιση θα είναι προσεκτική από τις δύο ομάδες, θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία η οποία δεν βγάζει εκτός παιχνιδιού κανέναν.

Η Δανία είναι ομάδα άλλου επιπέδου σε σχέση με το Καζακστάν, το πως έφτασε να το κάνει... θρίλερ το ξέρει μόνο η ίδια. Φουλ άμυνα θα παίξουν οι φιλοξενούμενοι, θα ποντάρουμε σε μια ελεγχόμενη νίκη των Δανών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σλοβενία – Φινλανδία: Χ (απόδοση 3.30), 19:00
  • Δανία – Καζακστάν: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.00), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ