ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχουν τη φόρμα οι Τεξανοί για να συνεχίσουν στην postseason

Ο Άλαν Βελάσκο του Ντάλας πανηγυρίζει γκολ με τους συμπαίκτες του κόντρα στη Ρεάλ Σολτ Λέικ για το MLS στο Τέξας
Ο Άλαν Βελάσκο του Ντάλας πανηγυρίζει γκολ με τους συμπαίκτες του κόντρα στη Ρεάλ Σολτ Λέικ © LM OTERO/ASSOCIATED PRESS

Δυνατό ματς στο MLS τα ξημερώματα για τα playoffs με το Ντάλας να δέχεται πιέσεις στο ματς με τη Μινεσότα. Ποντάρισμα στο 1.86.

Ώρα playoffs στο MLS και το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις, με τη μάχη στο Τέξας μεταξύ του Ντάλας και της Μινεσότα (04:30 LIVE από το SPORT24 ) να έχει ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ένα παιχνίδι που υπάρχει φαβορί θεωρητικά. Το ματς είναι μια και έξω, δεν υπάρχει ρεβάνς, σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι.

Συμβαίνει το εξής παράδοξο σ’ αυτό το ζευγάρι, πριν τις φετινές μεταξύ τους συναντήσεις δεν υπάρχει διπλό στα 12 προηγούμενα, φέτος και τα δύο ματς έληξαν διπλό. Πιο πρόσφατη συνάντηση το Μινεσότα - Ντάλας στις 03/09 που το Ντάλας θριάμβευσε με άκρως γεμάτη εμφάνιση και επικράτησε 3-0. Η Μινεσότα έκανε διπλό στις 23/05 με 2-1.

Το Ντάλας δείχνει πιο έτοιμο και δυνατό για την postseason, είναι από τις σοβαρές άμυνες του MLS, από τις πιο συγκροτημένες και πειθαρχημένες ομάδες στη λίγκα, ενώ έχει πολύ ένθερμο κόσμο. Χωρίς ήττα εντός έδρας στα επτά τελευταία για το πρωτάθλημα με ρεκόρ 5-2-0.

Η Μινεσότα δεν είναι πως πετάει φωτιές, ίσα ίσα που μπαίνει στα playoffs με προβληματική εικόνα, πριν κερδίσει στη Decision Day το Βανκούβερ με 2-0 εντός έδρας είχαν προηγηθεί 5 ήττες και 1 ισοπαλία. Κέρδισε με μια φορμαρισμένη ομάδα, που επίσης καιγόταν, αλλά το έκανε στην έδρα της, έχοντας για σύμμαχο την παράδοση. Στον δρόμο μετράει τέσσερις ήττες στη σειρά με μόλις ένα γκολ ενεργητικό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Παρατηρείται πτωτική πορεία στον άσο και αυτό είναι λογικό σε γενικές γραμμές. Από τον διπλασιασμό πλέον τιμάται στο 1.86 ο άσος. Είναι καλύτερη ομάδα το Ντάλας με πλάνο, έδρα και φόρμα. Έχει τον πρώτο λόγο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντάλας - Μινεσότα: 1 (απόδοση 1.86), 04:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ