ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχουν ψωμί οι μικρές κατηγορίες

Η μπάλα της Premier League
Η μπάλα της Premier League © 2021 STEVE LUCIANO/ASSOCIATED PRESS

Καρέ επιλογών από τις χαμηλότερες κατηγορίες με απόδοση μέχρι το 2.40

Ξεκίνημα από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Νωρίς το μεσημέρι διεξάγεται ένα κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι, ανάμεσα στη Νυρεμβέργη και τη Φορτούνα Ντ. Η Νυρεμβέργη κάνει ροντέο σχεδόν όλα της τα παιχνίδια. Όσα βάλει και όσα φάει, αμυντικά τα πηγαίνει κάτι παραπάνω από άσχημα. Η Φορτούνα του Τζόλη έρχεται από το 5-3 επί της Σάλκε. Αποτέλεσμα που την ντοπάρει ψυχολογικά, στηρίζεται στην επίθεση, είναι η κορυφαία της κατηγορίας και με τον Έλληνα άσο να έχει κέφια. Λογικά γεμάτο ματς με φάσεις και γκολ, μπορεί να γίνει ροντέο. Στο 1,90 το Goal/Goal & Over 2,5.

Παιχνίδι με τη Β΄ Ισπανίας

Νωρίς το απόγευμα στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας υπάρχει ματς με ενδιαφέρον. Η Καρταχένα τα πηγαίνει απλά δραματικά. Ουραγός, μόλις 9 βαθμοί και χωρίς νίκη στα τελευταία της 13 παιχνίδια. Δεν φτάνει που βρίσκεται σε άσχημη φάση, έχει να αντιμετωπίσει και απουσίες που θα πρέπει να τις καλύψει. Παρουσιάζεται πρώτης τάξης ευκαιρία στη Σπόρτινγκ Χιχόν να κάνει το διπλό. Αρέσει με την εικόνα που βγάζει, εφτά ματς αήττητη, ενώ προέρχεται από το 2-0 εντός έδρας ενάντια στην Ελδένσε.

Συνεχίζουμε με την ίδια κατηγορία και την ίδια ώρα, όπου η Τενερίφη αντιμετωπίζει την Ελδένσε εκτός έδρας. Πολύ θετική η σεζόν για την τελευταία, στη μέση της βαθμολογίας, αξιόμαχη και με προοπτικές. Γνώρισε την ήττα από τη δυνατή Σπόρτινγκ Χιχόν, αλλά ήταν μέσα στο πρόγραμμα, πιο πριν μετρούσε 7 χωρίς ήττα. Την ίδια ώρα η Τενερίφη είναι απογοητευτική. Δεν μπορεί να σηκώσει με τίποτα κεφάλι, στα τελευταία της πέντε έχει μόλις ένα βαθμό, αυτό με την Καρταχένα την προηγούμενη αγωνιστική. Παράλληλα έχει και ένα σωρό αγωνιστικά προβλήματα που καθιστούν πιο δύσκολο το έργο της. Ο άσος σε DNB της Ελδένσε στο 1,.70.

Ψυχολογία και επιστροφές

Επόμενος σταθμός η Γαλλία. Δεν φαίνεται να υπάρχουν σημάδια ζωής στον πλανήτη Βαλενσιέν. Σταθερά ουραγός και με οξύμωρη βαθμολογική εικόνα, αφού τα πάει καλύτερα στα εκτός έδρας της! Μπροστά στον κόσμο της αγνοεί ακόμη τη νίκη (απολογισμός 0-3-4) και γενικά οι εμφανίσεις της είναι χλωμές.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τώρα την περιμένει το εντός έδρας με το Ανεσί. Με φτιαγμένη ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι χάρη στο 2-0 επί της Αζαξιό και με δύο σημαντικότατες επιστροφές στην ενδεκάδα τους, καθώς εξέτισαν δύο (ο χαφ/αρχηγός Παζό και ο ηγετικός στόπερ Μουανγκά). Είναι σε θέση να πάρουν αποτέλεσμα από τη Βαλενσιέν, με τη διπλή ευκαιρία να βρίσκεται στο 1,55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νυρεμβέργη - Φορτούνα: G/G&Over 2,5 (απόδοση 1.90), 17:15
  • Καρταχένα – Σπόρτινγκ Χιχόν: 2 (απόδοση 2.40), 17:15
  • Ελδένσε - Τενερίφη: 1 DNB (απόδοση 1.70), 17:15
  • Βαλενσιέν - Ανεσί: Χ2 (απόδοση 1.55), 20:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ