TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχει τον τρόπο η Ατλέτικο Μινέιρο για το 2.05

Ο Χουλκ με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο
Ο Χουλκ με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο © 2022 THOMAS SANTOS / AP IMAGES

Το Brasilerao φτάνει κοντά στον τερματισμό και η Ατλέτικο Μινέιρο του Σκολάρι που παίζει ρέστα για τον τίτλο κοντράρεται με τη Σάο Πάουλο του Ντοριβάλ Τζούνιορ. Ποντάρισμα στο 2.05.

Μετρημένα κουκιά πλέον η κατάσταση στη μάχη του τίτλου στο Brasilerao. Δύο αγωνιστικές έμειναν, πρωτοπόρος η Παλμέιρας, στο -3 Μποταφόγο, Ατλέτικο Μινέιρο και Φλαμένγκο. Θεωρητικά και οι τρεις τους είναι στο κόλπο για το τρόπαιο, αλλά έχουμε δει ήδη ποια από αυτές είναι πιο ικανή για κάτι τέτοιο.

Η Μποταφόγκο δεν είχε τη στόφα για να αντέξει τον πρωταθλητισμό, διέλυσε το οικοδόμημα του Λουίς Κάστρο και πλέον χάνει βαθμούς με τον κάθε απίθανο τρόπο. Η Φλαμένγκο δεν μπήκε ποτέ ζεστά για τον τίτλο, δεν το πίστευε κιόλας. Η Ατλέτικο Μινέιρο όμως του Φελίπε Σκολάρι είναι μια άλλη ιστορία. Ο Φελιπάο άφησε το γραφείο του τεχνικού διευθυντή στην Ατλέτικο Παραναένσε και απέδειξε με το στρώσιμο της Ατλέτικο ότι ακόμα περνάει η μπογιά του.

Τρεις νίκες στη σειρά και δύο εκπληκτικά παιχνίδια, κόντρα στη Γκρέμιο εντός και Φλαμένγκο εκτός. Επιβλήθηκε και στα δύο ματς 3-0, παίζοντας κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Μόνος τους στόχος να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες για τον τίτλο, αυτό μόνο θέλουν να κάνουν και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει.

Η Σάο Πάουλο του πολύπειρου Ντοριβάλ Τζούνιορ είχε ένα στόχο μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Να κάνει επιτέλους ένα διπλό. Δεν κέρδιζε στον δρόμο πάνω από χρόνο και αυτό είχε επηρεάσει ψυχολογικά τους παίκτες. Τελικά τα κατάφεραν κόντρα στην Μπαΐα στις καθυστερήσεις και κέρδισαν 1-0. Αυτό μάλιστα ήταν το έβδομο σερί under 2,5. Σκέφτεται τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν, ενώ έχει ξεμπερδέψει και με την υπόθεση παραμονή. Έχει πάρει και το Κύπελλο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ατλέτικο Μινέιρο είναι μια ομάδα που τρέχει και πετυχαίνει φάσεις στην αντεπίθεση, έχει κίνητρο απόψε, ενώ η Σάο Πάουλο τελείωσε με το άγχος που είχε και δεν σταύρωνε νίκη στον δρόμο. Λογικά χαμηλός ο άσος στο 1.60 και κάτι ψιλά. Η ομάδα του Ντοριβάλ Τζούνιορ δεν έχει να χτυπήσει κάτι, δεν αλλάξει όμως και τακτική. Σφιχτό ματς και υπομονή. Ανώτερη ποιοτικά η Ατλέτικο, μπορεί να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα. Δύσκολα να ξεφύγει όμως το σκορ. Η φιλοξενούμενη είναι η δεύτερη ομάδα που αφήνει τα λιγότερα σουτ σε αντίπαλο, ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ σε αντεπίθεση. Στο 2.05 το combo 1 & under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μινέιρο - Σάο Πάουλο: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.05), 02:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ