TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχει το know how για τα μεγάλα ματς το Πόρτλαντ

Ο Κριστιάν Παρέδες του Πόρτλαντ σε αναμέτρηση κόντρα στο Νιου Ίνγκλαντ
Ο Κριστιάν Παρέδες του Πόρτλαντ © 2022 AMANDA LOMAN/ASSOCIATED PRESS

Το MLS βρίσκεται στη δεύτερη αγωνιστική και τα ξημερώματα στην Καλιφόρνια κοντράρονται δύο δυνατές ομάδες. Λος Άντζελες εναντίον Πόρτλαντ. Ποντάρισμα στο 2.41.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον σταύρωμα τα ξημερώματα για το MLS στην Καλιφόρνια (05:00 LIVE από το SPORT24 ). Το Λος Άντζελες του Κάρλος Βέλα φιλοξενεί το Πόρτλαντ. Με τον Μεξικανό υγιή η ομάδα του Λ.Α. Είναι ικανή για όλα, έγιναν κάποιες ανακατατάξεις στο ρόστερ, ωστόσο η φιλοσοφία παραμένει η ίδια. Ο Βέλα ήταν εκπληκτικός στην πρεμιέρα και με δικό του χατ τρικ υπερκέρασε το εμπόδιο του Κολοράντο με 3-0. Δεύτερο ματς στη σειρά εντός έδρας, αλλά αυτή τη φορά το ματς είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Οι Πόρτλαντ Τίμπερς έβγαλαν χαρακτήρα κόντρα στο δυνατό Νιου Ινγκλαντ και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 εντός έδρας, ισοφαρίζοντας και τις δύο φορές που βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Έχει κάποιες καλές απουσίες το Πόρτλαντ απόψε, είναι όμως και ομάδα για τα μεγάλα ματς. Πολλές φορές δεν της πάνε τα παιχνίδια στον δρόμο, αλλά από την άλλη είναι μια ομάδα με τσαγανό, δεμένη και πολύ ζόρικη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το Λ.Α. με τον Βέλα σε καλή κατάσταση είναι ικανό για να ξεπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο. Από την άλλη η ομάδα το Πόρτλαντ ζει και αναπνέει για τα μεγάλα ματς, έχει κόψει τον αέρα της ομάδας από την Καλιφόρνια. Στο 1.55 ο άσος κατά μέσο όρο, δεν λέει πολλά, είναι πιο δύσκολο από όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Στα πέντε τελευταία μεταξύ τους ματς οι Τίμπερς δεν έχασαν, ενώ μετρούν τρεις σερί νίκες με το ίδιο σκορ (2-1). Στα αξιοσημείωτα ότι το εν λόγω ζευγάρι μετράει επτά σερί Goal/Goal. Ξεφεύγουν οι τιμές στο διπλό, το Χ2 στο 2.41 αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λος Άντζελες - Πόρτλαντ: Χ2 (απόδοση 2.41), 05:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ