TIPS ΜΑΡΚΟ

​Προγνωστικά στοιχήματος: Έχει τα "όπλα" για το 1.72 η Φορταλέζα

Ο Αργεντινός τεχνικός Χουάν Πάμπλο Βοϊβόντα
Ο Χουάν Πάμπλο Βοϊβόντα © 2022 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Η Γκρέμιο φιλοξενεί τη Φορταλέζα σ’ ένα αρκετά δυνατό ματς για το Brasileirao με τα δεδομένα να οδηγούν σε ποντάρισμα στο 1.72.

Αμείωτη παραμένει η ένταση στο Brasileirao και το ενδιαφέρον κορυφώνεται, αφού τα πρόσφατα αποτελέσματα κάνουν ακόμα πιο συναρπαστική τη λίγκα, η Παλμέιρας δεν κέρδισε τα ξημερώματα μετά από 13 σερί ματς ως γηπεδούχος, ενώ ως τώρα η μόνη που έχει κάνει το 5Χ5 είναι η Μποταφόγκο.

Στο Πόρτο Αλέγκρε η Γκρέμιο φιλοξενεί τη Φορταλέζα με την Ιμορτάλ να έχει πάρα πολλά θέματα και να είναι δεδομένα στο ψάξιμο. Με αναγκαστικές αλλαγές σε κάθε παιχνίδι, δεν έχουμε δει ακόμα τη βασική ενδεκάδα της, οι αλχημείες δεν λείπουν. Άθλια εμφάνιση κόντρα στην Μπραγκαντίνο εντός έδρας και 3-3 και πάλι καλά να λέει, εκτός τόπου και χρόνου κόντρα στην Παλμέιρας στο Πάρκε και ήττα με 4-1 μεσοβδόμαδα. Το παλεύει επιθετικά, αλλά ανασταλτικά έχει τα θέματά της, δέχεται εδώ και πέντε σερί ματς γκολ και στο διάστημα αυτό μόνο τη δόλια την Κουιαμπά κέρδισε (2-1 εκτός).

Η Φορταλέζα είναι πιο στρωμένη ομάδα, υπακούει στις ποδοσφαιρικές επιταγές του Βοϊβόντα, αλλά και ο ίδιος κάπου την μπερδεύει κατά καιρούς. Από δύο σερί ισοπαλίες η ομάδα, μετά το 1-1 με την Κορίνθιανς εκτός, έφερε 0-0 εντός έδρας με τη Σάο Πάουλο. Μπήκε επιθετικά, είχε τις στιγμές, αλλά έκανε και φουλ ροτέισον.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Φορταλέζα πατάει πιο γερά στα πόδια της, ξέρει τι θέλει και πώς να το πάρει στο χορτάρι, έκανε ροτέισον μεσοβδόμαδα, δύσκολα θα το ανοίξει τόσο πάλι ο Βοϊβόντα και ας υπάρχει και το ματς Κυπέλλου με την Παλμέιρας μεσοβδόμαδα στο Πάρκε. Έστω την ισοπαλία μπορεί να την πάρει η Φορταλέζα, θα μπορούσε να είναι πιο ισορροπημένο το σετ τιμών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκρέμιο - Φορταλέζα: Χ2 (απόδοση 1.72), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ