TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχει να βγάλει άσο από την εποχή του Σκόκο

Ο Γκαμπριέλ Χάιντζε στον πάγκο της Νιούελς σε αναμέτρηση για το Copa Sudamericana κόντρα στην Αουντάξ Ιταλιάνο
Ο Γκαμπριέλ Χάιντζε © 2023 ESTEBAN FELIX/ASSOCIATED PRESS

Η Ρίβερ Πλέιτ δοκιμάζεται στο Μαρσέλο Μπιέλσα κόντρα στη Νιούελς που προσπαθεί να ανέβει, την ώρα που ο Ντεμιτσέλις ετοιμάζει γερό ροτέισον. Ποντάρισμα στο 1.88.

Η Ρίβερ Πλέιτ στη μετά-Γκαγιάρδο εποχή προσπαθεί να βρει τη φιλοσοφία της και ο Μάρτιν Ντεμιτσέλις για την ώρα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του απαιτητικού λαού των Μιγιονάριος. Έχει υποσχεθεί πως η ομάδα θα παίξει κυριαρχικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο, κάτι που επιβεβαιώνεται σε αρκετές περιπτώσεις. Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει τώρα που ξεκίνησαν και οι διεθνείς υποχρεώσεις. Από έξι σερί νίκες προέρχεται η Ρίβερ στο πρωτάθλημα. Πήρε άνετα το διπλό στην έδρα της Ουρακάν με 3-0, ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε εντός τη Χιμνάσια. Στο Copa Libertadores πάντως μπήκε με το αριστερό, καθώς στην πρεμιέρα των ομίλων έχασε από τη Δε Στρόνγκεστ (3-1) στη Βολιβία.

Ο Ντεμιτσέλις απόψε θα πάει με φουλ ροτέισον ώστε να έχει φρέσκους τους παίκτες του ενόψει του μεσοβδόμαδου αγώνα στο Μονουμεντάλ κόντρα στη Σπόρτινγκ Κριστάλ από το Περού. Είναι το φαβορί αυτή τη στιγμή για το πρωτάθλημα, ωστόσο ο ίδιος κρατάει χαμηλά την μπάλα.

Η Νιούελς, που έχει από τις πιο καυτές έδρες της κατηγορίας, ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι και προέρχεται από μεγάλο διπλό κόντρα στη Ράσινγκ με 1-0, ύστερα από γκολ του Βελάσκες στο 66’. Αυτό ήταν το τρίτο ματς στη σειρά που δεν έχασε (2-1-0). Στην πρεμιέρα των ομίλων του Copa Sudamericana κέρδισε την Αουντάξ στη Χιλή με 1-0.

Προγνωστικά στοιχήματος

Υπολογίσιμος αντίπαλος η Νιούελς, έχει ζόρικη έδρα, δεν θα κάνει ροτέισον παρά το ματς με τη βολιβιανή Μπλούμινγκ που ακολουθεί. Έχει αρνητική παράδοση κόντρα στη Ρίβερ, αφού έχει να βγάλει άσο από το 2016 και χάρη σε γκολ του Ιγκνάσιο Σκόκο, ενώ ανεξαρτήτως έδρας μετράει πέντε σερί ήττες. Κάποιες νίκες τις έχει πάρει οριακά η Ρίβερ φέτος, θα πάει και με ρεζέρβες απόψε, ενώ η γηπεδούχος πήρε σημαντική τόνωση ηθικού με το διπλό επί της Ράσινγκ. Στο 1.88 το 1Χ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούελς - Ρίβερ Πλέιτ: 1Χ (απόδοση 1.88), 01:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ