TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχει μεγάλη ευκαιρία η Άρσεναλ και την εκμεταλλεύεται

Ο Μικέλ Αρτέτα κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μπρέντφορντ
Ο Μικέλ Αρτέτα κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μπρέντφορντ 2023 AP PHOTO/IAN WALTON

Δυνατά πονταρίσματα σε αποδόσεις 2.30 και 3.60 κάνει για απόψε ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Η φετινή Σίτι δεν είναι άτρωτη, δείχνει πιο... γήινη και αυτό έχει ανεβάσει κατακόρυφα τον ανταγωνισμό στην Premier League. Η νέα ισοπαλία της ομάδας του Γκουαρδιόλα, αυτή τη φορά με την Τότεναμ, έδωσε τη δυνατότητα στην Άρσεναλ, να περάσει ξανά πρώτη, ενώ στην 2η θέση πλέον βρίσκουμε την Λίβερπουλ. Οι κανονιέρηδες του Αρτέτα μετρούν 5 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, εντός έδρας κυριαρχούν, εκτός δεν έχουν την ίδια δυναμική, ωστόσο εύκολα, δύσκολα καταφέρνουν να φτάνουν στο ζητούμενο.

Η αναμέτρηση με την Λούτον δεν είναι τόσο... βατή όσο δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας, η νεοφώτιστη είναι μία από τις πιο σκληρές ομάδες της κατηγορίας, δεν έχει πολλές δυνατότητες, αλλά αυτό που μπορεί να κάνει στο χορτάρι, το κάνει. Παλεύει από το πρώτο λεπτό, μπροστά στο κοινό της στα δύο τελευταία ματς, πήρε 4 βαθμούς, υποχρέωσε σε ισοπαλία την Λίβερπουλ (1-1) ενώ επικράτησε της Κρίσταλ Πάλας (2-1).

Υπάρχει διαφορά μιας κατηγορίας...

Νωρίτερα για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, ο Παναιτωλικός φιλοξενεί την Καλλιθέα, στην πρώτη αναμέτρησή τους για τους “16” της διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την μεγάλη βαθμολογική... ανάσα και το ευρύ 3-0 επί της Κηφισιάς για το πρωτάθλημα, εκεί έχει πέσει το βάρος, αλλά η προσπάθεια θα γίνει και σήμερα, ώστε η ομάδα να προχωρήσει και στο κύπελλο. Ο Πετράκης λογικά θα κάνει αλλαγές, θα φρεσκάρει την ομάδα του, ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Η Καλλιθέα από την άλλη παίζει μια κατηγορία πιο κάτω, αλλά έχει βάλει στόχο την άνοδο στη Stoiximan Super League. Είναι στο -2 από την κορυφή, προέρχεται από ήττα 2-1 από τον Διαγόρα στη Ρόδο, αν κάτι της λείπει είναι η σταθερότητα, υπάρχουν αυξομειώσεις από παιχνίδι σε παιχνίδι. Κι εδώ υπάρχει ντέρμπι μπροστά, αυτό με την Καλαμάτα, συνεπώς θα δούμε αλλαγές και από τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Είναι σκληρή ομάδα η Λούτον, παίζει για την επιβίωσή της, παλεύει για κάθε βαθμό, αλλά η απόσταση από την Άρσεναλ είναι μεγάλη, όπως μεγάλη είναι η ευκαιρία για την ομάδα του Αρτέτα να ξεφύγει περισσότερο στην βαθμολογία και να βάλει μεγαλύτερη πίεση στους... διώκτες της. Είναι ματς το οποίο μπορεί να έχει γκολ, αλλά η νίκη δύσκολα θα χαθεί από τους φιλοξενούμενους.

Στην αναμέτρηση Παναιτωλικός – Καλλιθέα, αρχικά φαβορί ήταν οι φιλοξενούμενοι, στην πορεία τα δεδομένα άλλαξαν, νομίζω τώρα υπάρχει λογική, ο άσος για τους γηπεδούχους στο 2.30 με ικανοποιεί...

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναιτωλικός – Καλλιθέα: 1 (απόδοση 2.30), 19:30
  • Λούτον – Άρσεναλ: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.60), 22.15
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ