TIPS ΜΑΡΚΟ

​Προγνωστικά στοιχήματος: Έχει άστρο η Κουιαμπά για το 2.02

Ο Αντόνιο Ολιβέιρα στον πάγκο της Ατλέτικο Παραναένσε κόντρα στη Ντεπορτίβα Ουνιβερσιτάρια για το Copa Sudamericana
Ο Αντόνιο Ολιβέιρα © 2023 ALEXANDRE SCHNEIDER/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Κουιαμπά έχει εξελιχθεί σε μια αρκετά επικίνδυνη ομάδα στο Brasileirao και αυτή φορά κοντράρεται εκτός έδρας με την Ατλέτικο Παραναένσε, εκεί που έκανε τα πρώτα του βήματα ως προπονητής ο Αντόνιο Ολιβέιρα.

Ιδιαίτερο ματς για τον Αντόνιο Ολιβέιρα, τεχνικό της Κουιαμπά. Η ομάδα του τίθεται αντιμέτωπη στην Κοριτίμπα με την Ατλέτικο Παραναένσε, με την ομάδα που πρωτοπερπάτησε στους πάγκους πριν δυόμιση περίπου χρόνια. Έχει χτίσει μια αρκετά ζόρικη και σκληρή ομάδα, θέλει άπαντες να την υπολογίζουν τη μικρή ομάδα από τα δυτικά της χώρας. Βρίσκεται στις θέσεις του Copa Sudamericana, έχει σούπερ φόρμα και έχει ένα από τα καλύτερα ρεκόρ στον δρόμο αυτή τη στιγμή.

Τέσσερις σερί νίκες και στο τελευταίο ματς πάτησε τη Φλαμένγκο. Τα βρήκε και τα έκανε, έξω από τα νερά της η Φλα, με αλλαγές, με την Κουιαμπά στο β’ μέρος να είναι κυριαρχική και να επικρατεί 3-0.

Άλλο ένα ματς που δεν πήγε καλά από την άλλη για την Ατλέτικο Παραναένσε, που συνεχίζει με υπηρεσιακό τεχνικό τον Καρβάλιο. Πολύ πιθανό να γίνει μόνιμος μέχρι το τέλος της Serie A γιατί η διοίκηση θέλει να ποντάρει σ’ αυτό το στοίχημα, ενώ έχει κερδίσει σ’ έναν βαθμό τον κόσμο, αφού η ομάδα παίζει πιο επιθετικά από ό,τι με τον Φελιπάο. Αποκλείστηκε στο Copa Libertadores από την Μπολίβαρ, ισοφάρισε το σκορ της Βολιβίας (3-1 ήττα στο α’ ματς, 2-0 νίκη στο β’), η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι και εκεί δεν είχε την τύχη με το μέρος της. Άλλο ένας αποκλεισμός, αφού στα μέσα Ιουλίου είχε μείνει εκτός Κυπέλλου..

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο δια ταύτα, η Ατλέτικο Παραναένσε είναι πιο ποιοτική ομάδα, είναι δεδομένο αυτό, αλλά είναι τόσο φαβορί απόψε; Η Κουιαμπά έχει άστρο, τη θέλει η μπάλα, έχει πλάνο και αυτοπεποίθηση. Η γηπεδούχος έχει πολλά ups and downs και το ματς κρύβει πολλές παγίδες. Στο 2.02 το Χ2, έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα η φιλοξενούμενη, μπορεί να πάρει κάτι απόψε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Παραναένσε - Κουιαμπά: Χ2 (απόδοση 2.02), 02:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ