ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δυάδα που αγγίζει το 3.00 με Άρσεναλ και Φράιμπουργκ

Τεχνικός της Φράιμπουργκ από το 2011 ο Κρίστιαν Στράιχ
Ο τεχνικός της Φράιμπουργκ Κρίστιαν Στράιχ © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Νέο γερό τεστ για την Άρσεναλ, τρεις ημέρες μετά τον αγώνα με τη Λίβερπουλ. Γράφει ιστορία ο Κρίστιαν Στράιχ στη Φράιμπουργκ.

Το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει μόνο ένα παιχνίδι από την Premier League, ωστόσο πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, καθώς η Άρσεναλ δοκιμάζεται στο Βίλα Παρκ με την Άστον Βίλα (14:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24).

Η Άρσεναλ την Τετάρτη μέτρησε τις δυνάμεις της κόντρα στη Λίβερπουλ και τώρα καλείται μέσα σε τρεις ημέρες, να δώσει νέο απαιτητικό παιχνίδι, αυτή τη φορά στο Μπέρμιγχαμ. Οι "κανονιέρηδες" ηττήθηκαν με 2-0 από τους Reds, παρόλα αυτά η εμφάνισή τους ήταν άκρως ανταγωνιστική.

Προγνωστικά Αγγλία: Αστον Βίλα - Άρσεναλ

Γενικά, η Άρσεναλ στέλνει φέτος πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα και ο Μικέλ Αρτέτα φαίνεται πως χτίζει κάτι στέρεο για τα επόμενα χρόνια. Η ομάδα παρουσιάζει δυναμική τετράδας και φυσικά δεν μπορεί να αγνοηθεί ότι στις τελευταίες 12 αγωνιστικές έχει ρεκόρ 9-1-2, χάνοντας μόνο από τη Σίτι και τη Λίβερπουλ.

Από την άλλη, η Αστον Βίλα μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, έχασε με 2-1 στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ, ωστόσο κι αυτή βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία από τότε που ανέλαβε ο Στίβεν Τζέραρντ.

Το παιχνίδι αναμένεται πολύ αμφίρροπο, όπως άλλωστε μαρτυράει και το κλειστό σετ (3.05-3.40-2.35). Σημειώνεται ότι η Αστον Βίλα σε 13 ματς φέτος εντός έδρας έχει αποτύχει μόνο μία φορά να σκοράρει. Από την άλλη, η Άρσεναλ μετράει τέσσερα σερί διπλά και σκοράρει εκτός έδρας έξι διαδοχικά παιχνίδια. Πρώτη σκέψη λοιπόν είναι το αμφίσκορο στο 1.70.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα ματιές τραβάει και ο Φιλίπε Κουτίνιο, ο οποίος στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του στο Βίλα Παρκ έχει συμμετοχή σε έξι γκολ, τρία ως σκόρερ και τρεις ασίστ. Επίσης, ο Βραζιλιάνος άσος διατηρεί εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Άρσεναλ, αφού έχει πετύχει εναντίον της τέσσερα τέρματα. Απέναντι σε καμία άλλη ομάδα δεν έχει βάλει περισσότερα γκολ σε επίπεδο Premier League. Σε τιμές άνω του 3.00 το anytime του 29χρονου μεσοεπιθετικού.

Γερμανία Προγνωστικά: Γράφει ιστορία ο Στράιχ

Λίγο αργότερα, για την Bundesliga, η Γκρόιτερ Φιρτ υποδέχεται στη Βαυαρία τη Φράιμπουργκ σε ένα ματς με καθαρό φαβορί το διπλό (16:30 Novasport 6HD, Live από το SPORT24).

Η Γκρόιτερ Φιρτ είναι ουραγός και απέχει 9 βαθμούς από τη θέση του μπαράζ. Μαθηματικά έχει ελπίδες ακόμη για την παραμονή, ωστόσο καμία ομάδα στο παρελθόν με 14 βαθμούς έπειτα από 26 αγωνιστικές, δεν μπόρεσε να σώσει την κατηγορία στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Οι Φράγκοι έτρεξαν ένα αξιόλογο αήττητο σερί έξι αγώνων εντός έδρας (3-3-0), μέχρι που ήρθε η Λειψία την προηγούμενη Κυριακή και τους συνέτριψε με 6-1. Είναι πλέον φανερό πως η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη για την Γκρόιτερ και πλέον όποια ομάδα χάνει βαθμούς εναντίον της θα είναι πολύ μεγάλη γκέλα.

Η σοβαρή Φράιμπουργκ, πραγματοποιεί φέτος μία από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας της και έχει φτάσει να διεκδικεί μέχρι και την παρθενική της έξοδο στο Champions League, αφού είναι ισόβαθμη αυτή τη στιγμή με τη Λειψία και τη Χοφενχάιμ.

Η Φράιμπουργκ διατηρεί εξαιρετική παράδοση με τη Φιρτ, αφού είναι αήττητη εναντίον της 13 σερί ματς (8-5-0). Επίσης, στο αποψινό παιχνίδι, αν η Φράιμπουργκ κερδίσει, ο τεχνικός Κρίστιαν Στράιχ θα γίνει ο προπονητής του συλλόγου με τις περισσότερες νίκες σε επίπεδο Bundesliga, φτάνοντας τις 105. Ο Στράιχ καθοδηγεί τη Φράιμπουργκ από το 2011 και ασφαλώς ήδη θεωρείται θρύλος για την ομάδα. Στο 1.75 το διπλό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αστον Βίλα - Άρσεναλ: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 14:30
  • Γκρόιτερ Φιρτ - Φράιμπουργκ: 2 (απόδοση 1.75), 16:30
  • Αστον Βίλα - Άρσεναλ: Κουτίνιο Να Σκοράρει (απόδοση 3.10), 14:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ