ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δυάδα με Λάτσιο και Λανς στο 2.79

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δυάδα με Λάτσιο και Λανς στο 2.79
@2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Λάτσιο - Λέτσε και Λανς - Ρεμς.

Με το παιχνίδι της Λάτσιο κόντρα στη Λέτσε (21:45 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24) ανοίγει η αυλαία της 35ης αγωνιστικής στη Serie A. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι είναι στην τρίτη θέση, στο +3 από την πέμπτη Μίλαν και ελέγχει την κατάσταση σε ό,τι αφορά στην έξοδο στο επόμενο Champions League, δεδομένου ότι έχει σχετικά βατό πρόγραμμα μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Μάλιστα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Γιουβέντους, που αυτή τη στιγμή είναι δεύτερη, απειλείται ευθέως με αφαίρεση βαθμών, επομένως οι λατσιάλι είναι αυτοί εν δυνάμει στη δεύτερη θέση.

Η Λάτσιο έχει γνωρίσει τρεις ήττες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, με πιο πρόσφατη το 2-0 στο Σαν Σίρο από τη Μίλαν, σε ένα ματς που ήταν παντελώς ακίνδυνη και δεν κατέγραψε ούτε μία τελική στο στόχο.

Στο Ολίμπικο πάντως, η Λάτσιο είναι αρκετά συνεπής φέτος και στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια της εκεί, με εξαίρεση την... ανορθογραφία κόντρα στην Τορίνο, από την οποία έχασε με 1-0, έκανε τέσσερις νίκες, κερδίζοντας κατά σειρά, χωρίς να δεχθεί γκολ, τις Σαμπντόρια, Ρόμα, Γιουβέντους και Σασουόλο.

Από την άλλη, η Λέτσε είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο έρχεται από την κακή ήττα με 1-0 εντός έδρας, κόντρα στην άμεση ανταγωνίστρια Βερόνα. Εξάλλου, εκτός έδρας μετράει πέντε διαδοχικές ήττες, με γκολ 1-8. Για τη Λέτσε είναι προφανές πως τα επόμενα ματς με Σπέτσια, Μόντσα και Μπολόνια είναι πολύ πιο βατά για να αναζητήσει τους βαθμούς που χρειάζεται προκειμένου να σωθεί.

Σε ικανοποιητικές τιμές ο άσος, ακόμη και στο 1.80 για τη Λάτσιο, που θα είναι κρίμα να... γκρεμίσει ό,τι έχτιζε με κόπο όλη τη χρονιά, στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στη Ligue 1 το πρόγραμμα ανοίγει η αναμέτρηση της Λανς με τη Ρεμς (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η Λανς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με επτά νίκες στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές. Σε αυτό το διάστημα έχασε μόνο από την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι, πληρώνοντας το γεγονός ότι έμεινε με δέκα από το 19'.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η ομάδα του Φρανκ Εζ απέκτησε προβάδισμα για τη δεύτερη θέση, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του επόμενου Champions League, επικρατώντας με 2-1 της Μαρσέιγ στο Stade Bollaert-Delelis. Χάρη σε αυτή τη νίκη προσπέρασε τους Μασσαλούς και έφτασε τις 15 σε 17 παιχνίδια εντός έδρας! Πρωταγωνιστής ξανά ήταν ο Ικομά-Λοΐς Οπεντά, ο οποίος σκόραρε για τέταρτη φορά στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές και έφτασε φέτος τα 19 γκολ γκολ.

Η Ρεμς μετά από τρεις διαδοχικές ήττες και τέσσερα σερί ματς χωρίς αγωνιστική κέρδισε τη Λιλ με 1-0, ωστόσο δεν διατηρεί ρεαλιστικές ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού απέχει εννιά βαθμούς από την πέμπτη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Conference League.

Η Λανς είναι η κορυφαία έδρα φέτος της κατηγορίας και οφείλει να κεφαλαιοποιήσει το μεγάλο αποτέλεσμα που πέτυχε απέναντι στη Μαρσέιγ, για να ξεφύγει στο +5 και να μεταφέρει ακόμη μεγαλύτερη πίεση στην ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ. Λογικά φαβορί ο άσος στο 1.55. Μαζί με τον άσο της Λάτσιο αγγίζουμε σε απόδοση το 2.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο – Λέτσε: 1 (απόδοση 1.80), 21:45
  • Λανς – Ρεμς: 1 (απόδοση 1.55), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ