ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δυάδα με φαβορί στο 2.55 από τη Serie Α της Βραζιλίας

Ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της Παλμέιρας
Ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της Παλμέιρας 2023 AP PHOTO/DOLORES OCHOA

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Παλμέιρας - Φορταλέζα και Φλαμένγκο - Αμέρικα Μινέιρο για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε το πρόγραμμα της Serie A στη Βραζιλία. Η Παλμέιρας υποδέχεται στο Σάο Πάουλο τη Φορταλέζα και είναι καθαρό φαβορί με τον άσο από τα αρχικά 1.65 να έχει υποχωρήσει πλέον στο 1.55 κατά μέσο όρο (22:00 Live από το SPORT24).

Η Βερντάο βρίσκεται στο -14 από την πρωτοπόρο Μποταφόγκο και πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει φέτος τον τίτλο στο Μπραζιλεϊράο. Μάλιστα, είναι χωρίς νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-3-2), μετά το 0-0 στο Πόρτο Αλέγκρε με την Ιντερνασιονάλ.

Φυσικά, μιλάμε για ένα πρωτόγνωρο αρνητικό σερί για την ομάδα του Άμπελ Φερέιρα, η οποία από τότε που ανέλαβε ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει συνολικά οκτώ τίτλους (!) και πρωταγωνιστεί σταθερά.

Στην Παλμέιρας λοιπόν, υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πορτογάλο προπονητή και αισιοδοξία ότι πολύ σύντομα η ομάδα θα επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Η Φορταλέζα είναι ένα σκληροτράχηλο σύνολο, που βασίζεται κυρίως στην αμυντική της οργάνωση. Είναι χαρακτηριστικό πως με 12 γκολ, έχει την τρίτη καλύτερη άμυνα στη λίγκα πίσω μόνο από την πρωτοπόρο Μποταφόγκο και την Κρουζέιρο.

Επιθετικά ωστόσο, η ομάδα από τον βραζιλιάνικο βορρά έχει σαφώς περιορισμένες δυνατότητες. Στις δέκα προηγούμενες αγωνιστικές έμεινε άσφαιρη πέντε φορές και εμφάνισε οκτώ Under 2,5.

Η Παλμέιρας είναι δεδομένο πως θα τα δώσει όλα απόψε για να βάλει στοπ στον αρνητικό κύκλο αποτελεσμάτων και δικαιολογημένα έχει τον πρώτο λόγο, παρά τη μέτρια φόρμα της. Άλλωστε, την προηγούμενη τετραετία, η Βερντάο κέρδισε τρεις φορές τη Φορταλέζα εντός έδρας, με 4-0, 3-0 και 4-0 αντίστοιχα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Την ίδια ώρα, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, η Φλαμένγκο θα υποδεχθεί την ουραγό του Μπραζιλεϊράο, Αμέρικα Μινέιρο (22:00 Live από το SPORT24). Η ομάδα του Βάγκνερ Μανσίνι προέρχεται από την πρόκριση στα πλέι οφ του Κόπα Σουνταμερικάνα, όπου συνέτριψε με 5-1 εντός έδρας την Κόλο Κόλο.

Προηγουμένως πάντως, αποκλείστηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου, στα πέναλτι, από την Κορίνθιανς, ενώ στο τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα έχασε με 3-1 στην Κοριτίμπα, στις 9 Ιουλίου.

Η Αμέρικα Μινέιρο έχει να κερδίσει στη Serie A από τις αρχές Ιουνίου. Έκτοτε έχει ρεκόρ 0-2-3, έχοντας δεχθεί συνολικά 12 γκολ. Γενικά, η άμυνα της Αμέρικα είναι απογοητευτική αφού σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχει κρατήσει το μηδέν μόνο μία φορά και σε 12 από αυτά δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ!

Η Φλαμένγκο του Χόρχε Σαμπάολι είναι αήττητη επτά επίσημα ματς (5-2-0), φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και δείχνει σε θετικό μομέντουμ. Προέρχεται από το 0-0 στο μεγάλο ντέρμπι με τη Φλουμινένσε και εντός έδρας στο πρωτάθλημα μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια της (4-1-0).

Επίσης, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που φιλοξένησε την Αμέρικα Μινέιρο στο Μαρακάνα, έβγαλε ισάριθμους άσους (2-1, 2-0, 2-0, 3-0). Στο 1.35 η νίκη της Φλαμένγκο, στο 1.65 με Over 1,5, στη λογική ότι η Αμέρικα δέχεται σχεδόν από όλους 2+ γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παλμέιρας – Φορταλέζα: 1 (απόδοση 1.55), 22:00
  • Φλαμένγκο – Αμέρικα Μινέιρο: 1 & Over 1,5 (απόδοση 1.65), 22:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ