ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα για προθέρμανση

Ο Κάρλος Κορμπεράν
Ο Κάρλος Κορμπεράν EUROKINISSI SPORTS

Φτωχό το πρόγραμμα της Παρασκευής, όπως βέβαια συμβαίνει πάντα σε εβδομάδες ευρωπαϊκών αγώνων. Αλλά με λίγη καλή διάθεση μια δυαδούλα για προθέρμανση μπορεί να βγει.

Γουέστ Μπρομ – Σαουθάμπτον. Η Σαουθάμπτον μέχρι πρότινος ήταν ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Championship, τρέχοντας ρεκόρ 16-6-0. Όλα αυτά όμως μέχρι την Τρίτη, όταν έχασε καθαρότατα με 3-1 από την Μπρίστολ Σίτι. Και πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις γεννιέται ένα ερώτημα για το πώς θα αντιδράσει μια ομάδα που είχε ξεχάσει τη γεύση της ήττας.

Γενική απάντηση σε αυτό το ερώτημα προφανώς και δεν μπορεί να υπάρξει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως μπορούμε να ρισκάρουμε ότι η Σαουθάμπτον θα εμφανιστεί κάπως μπερδεμένη μετά την πρώτη της ήττα από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Πρώτα από όλα γιατί η ήττα της Τρίτης είχε ως αποτέλεσμα, στη μάχη για τη δεύτερη θέση της ανόδου, να την ξεπεράσει η Λιντς και να την πιάσει η Ίπσουιτς, εξέλιξη που αν μη τι άλλο δημιουργεί πρόσθετο ψυχολογικό βάρος σε μια ομάδα για την οποία η άνοδος είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ταυτόχρονα γιατί το πρόγραμμα δεν είναι βολικό για τη Σαουθάμπτον, καθώς το ματς με τη Γουέστ Μπρομ είναι έτσι κι αλλιώς εξ ορισμού δύσκολο. Μέσα στη μάχη των πλέι οφ και η Γουέστ Μπρομ (5η στη βαθμολογία), με πολύ δυνατή έδρα (11-3-2 και πέντε νίκες στα πέντε τελευταία της στο Χόθορνς) και έναν τεχνικό, τον γνωστό μας Κάρλος Κορμπεράν, που μπορεί από την Ελλάδα να πέρασε και να μην ακούμπησε, όμως είναι πραγματικά καλός προπονητής που δουλεύει πολύ τακτικά κάθε παιχνίδι και έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τη μάχη της σκακιέρας.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Λιόν – Νις. Η Λιόν είναι ξεκάθαρο εδώ και μερικές εβδομάδες ότι έχει μπει στις ράγες και μετά το δραματικό, για τα δεδομένα της, πρώτο μισό της σεζόν ανεβαίνει ολοένα. Πλέον η Λιόν, που είχε βρεθεί και στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχει σκαρφαλώσει στη 13η θέση, έχοντας δύο σερί νίκες με Μαρσέιγ (εντός) και Μονπελιέ (εκτός), ενώ ενδιάμεσα νίκησε 2-1 και τη Λιλ, παίρνοντας την πρόκριση για τους 8 του κυπέλλου. Εξέλιξη που, σε συνδυασμό με τις δυνατές μεταγραφές του Ιανουαρίου (Μανγκαλά από Νότιγχαμ και Μπενραμά από Γουέστ Χαμ), έχει ξαναζεστάνει τον κόσμο της και σήμερα το βράδυ οι άνθρωποί της περιμένουν προσέλευση που θα ξεπεράσει τις 45.000 στο Grupama Stadium.

H Νις, που είναι 2η στη βαθμολογία, πολύ μακριά μεν από την πρώτη Παρί αλλά γερά μέσα στη μάχη για τις θέσεις του Champions League, προφανώς και δεν είναι απλός αντίπαλος. Τη δεδομένη στιγμή πάντως δείχνει ότι δεν είναι σε φουλ φόρμα. Μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου η Νις ήταν αήττητη από την αρχή της σεζόν, τρέχοντας ρεκόρ 8-5-0, όμως έκτοτε το ρεκόρ της είναι 3-1-4, ενώ μέσα στο 2024 έχει μόλις μία νίκη (κι αυτή με 1-0 επί της προτελευταίας Μετς) και συγκομιδή τεσσάρων βαθμών σε τέσσερα παιχνίδια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Μπρομ – Σαουθάμπτον: 1 DNB (απόδοση 2.20), 22:00
  • Λιόν – Νις: 1 DNB (απόδοση 1.90), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ