ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δυάδα από το Conference League στο 2.67

Οι παίκτες της Μπόντο Γκλίμτ πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στον αγώνα με τη Ρόμα στο Ολίμπικο για το Conference League
Οι παίκτες της Μπόντο Γκλίμτ πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στον αγώνα με τη Ρόμα στο Ολίμπικο © 2021 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Γεμάτο το στοιχηματικό πρόγραμμα με οχτώ αναμετρήσεις από το Conference League. Πιέζεται ο άσος της Σλάβια Πράγας. Από δυνατά σερί Μπόντο Γκλιμτ και Άλκμααρ.

Ως καθαρό φαβορί μπαίνει στην αποψινή αναμέτρηση με την αυστριακή Λίντσερ, η Σλάβια Πράγας (19:45 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). Ο άσος των Τσέχων άνοιξε στο 1.85-1.90 και πλέον έχει υποχωρήσει στο 1.65 κατά μέσο. Η τάση λοιπόν της αγοράς δείχνει ξεκάθαρη την προτίμησή της στην έδρα.

Η Σλάβια Πράγας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και η κλήρωση με τη Λίντσερ της δίνει το δικαίωμα να ονειρεύεται ότι μπορεί να φτάσει στα προημιτελικά του Conference League. Υπενθυμίζεται, ότι την περσινή σεζόν, η Σλάβια έφτασε ως τα προημιτελικά του Europa League, περνώντας διαδοχικά στα νοκ άουτ τις Λέστερ και Ρέιντζερς, πριν κολλήσει πάνω στην Άρσεναλ.

Φέτος, οι πρωταθλητές Τσεχίας πέρασαν ως δεύτεροι από τον όμιλο του Conference League, πίσω από τη Φέγενορντ και στην ενδιάμεση φάση, κέρδισαν δύο φορές με 3-2 τη Φενερμπαχτσέ και προκρίθηκαν πανηγυρικά στους «16».

Η Σλάβια μετράει πλέον έξι διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με τελευταία το 2-0 επί της Σπάρτα στο μεγάλο ντέρμπι της Πράγας. Από την άλλη, η Λίντσερ είναι μεν αήττητη φέτος στην Ευρώπη, ωστόσο έχει παίξει με χαμηλής δυναμικής ομάδες. Στα προκριματικά διασταυρώθηκε με τις Βοϊβοντίνα (Σερβία) και Σεντ Τζόνσον (Σκωτία) και στον όμιλο έπαιξε με τις Ελσίνκι (Φινλανδία), Αλασκέρτ (Αρμενία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ).

Η πραγματική εικόνα της Λίντσερ αντικατοπτρίζεται στο πρωτάθλημα, εκεί όπου ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια όγδοη, εκτός δηλαδή πλέι οφ και στο -30 από την πρωτοπόρο Ζάλτσμπουργκ. Στο 1.65 να πάρει προβάδισμα πρόκρισης η Σλάβια.

Μπόντο Γκλιμτ - Άλκμααρ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Άλλη μία ομάδα που έχει κλέψει την παράσταση στο φετινό Conference League είναι ασφαλώς η Μπόντο Γκλιμτ. Η πρωταθλήτρια Νορβηγίας πέτυχε ίσως τη νίκη της χρονιάς στη διοργάνωση, κερδίζοντας στον όμιλο με 6-1 εντός έδρας τη Ρόμα.

Οι Νορβηγοί, παρότι είναι σε φάση προετοιμασίας εν όψει του νέου πρωταθλήματος, το οποίο εκκινεί στις αρχές Απριλίου, έδειξαν πως βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα στα διπλά ματς με τη Σέλτικ. Κέρδισαν με 3-1 στη Γλασκώβη και προκρίθηκαν στους «16» θριαμβευτικά, αφού επικράτησαν και εντός έδρας με 2-0.

Η Μπόντο Γκλιμτ είναι αήττητη στην Ευρώπη 11 διαδοχικά ματς (7-4-0) και απόψε (22:00 Live από το SPORT24) θα προσπαθήσει κόντρα στη φορμαρισμένη Άλκμααρ να κρατήσει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση, εν όψει της ρεβάνς στην Ολλανδία, την ερχόμενη εβδομάδα.

Η Άλκμααρ από την πλευρά της έχει να αντιπαρατάξει ένα εκπληκτικό σερί 20 επίσημων αγώνων με μοναδική ήττα από τον Άγιαξ (15-4-1). Και οι δύο ομάδες λοιπόν παίζουν με αυτοπεποίθηση, σκοράρουν με συνέπεια και τρέχουν δυνατά σερί. Πρώτη σκέψη λοιπόν το αμφίσκορο, στο 1.60+.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σλάβια Πράγας – Λίντσερ: 1 (απόδοση 1.65), 19:45
  • Μπόντο Γκλιμτ – Άλκμααρ: Goal/Goal (απόδοση 1.62), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ