BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Διπλό στην Bundesliga, γκολ στη Β’ Αυστρίας

Ο Στέφεν Μπάουμγκαρτ στον πάγκο της Κολωνίας σε αναμέτρηση στο Europa Conference League κόντρα στην Παρτίζαν
Ο Στέφεν Μπάουμγκαρτ © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι Παρασκευής με Γερμανία και Αυστρία κάνει το BetMarket.gr με αποδόσεις στο 1.75 και στο 2.25.

Παρασκευή με αρκετά γεμάτο πρόγραμμα σε Γερμανία-Αυστρία. Στην Bundesliga, η Μάιντς (ίσως η πιο σκληρή ομάδα στην κατηγορία) δεν έχει ακόμη νίκη. Δυσκολεύεται χαρακτηριστικά στα εντός έδρας που καλείται να πάρει κατοχή μπάλας. Η Κολωνία από την άλλη έχει καλή παρουσία και μόλις μια ήττα εκτός έδρας. Πάρα πολύ σημαντική η επιστροφή του Κάινς για τη φιλοξενούμενη, ενός παίκτη που δημιουργεί και σκοράρει. Σημαντικό επίσης το γεγονός πως η Κολωνία, για πρώτη φορά μετά από καιρό λόγω Ευρώπης, δεν είχε μεσοβδόμαδο παιχνίδι. Πηγαίνει (21:30 NOVASPORTS 3, LIVE από το SPORT24) δηλαδή με μια εβδομάδα ξεκούρασης και το διπλό να ξεπερνά τις 3 μονάδες.

Προσοχή χρειάζεται και το Ντάρμσταντ - Χολστέιν Κίελ (19:30 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24) στη Β’ Γερμανίας. Οι γηπεδούχοι τα έδωσαν όλα μεσοβδόμαδα, φτάνοντας σε σπουδαία πρόκριση στο Κύπελλο επί της Γκλάντμπαχ. Δεν αποκλείεται να βγάλουν κούραση, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε μια εβδομάδα κενή από αγωνιστικές υποχρεώσεις. Σε ένα διπλό που πλησιάζει τις 5 μονάδες.

Προγνωστικά Β’ Αυστρίας

Στη Β’ Αυστρίας, τα πιτσιρίκια της Αούστρια δεν είναι τόσο αουτσάιντερ κόντρα στην Αμστέτεν. Με 1-5-0 εντός έδρας, ομάδα δηλαδή που δεν χάνει η γηπεδούχος. Η φιλοξενούμενη κέρδισε μόνο μια φορά στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, δείγμα ντεφορμαρίσματος.

Αυτό που μπαίνει στο πινακάκι επιλογών είναι το παιχνίδι με γκολ στο Λίφερινγκ - Ραπίντ Βιέννης ΙΙ. Η γηπεδούχος είναι η ομάδα με τα περισσότερα over 2,5 γκολ παιχνίδια στην κατηγορία. Μετρά το υψηλότατο 9 στα 12, με τους αγώνες της να εμφανίζουν μέσο όρο 3,7 τερμάτων. Η Ραπίντ έχει επίσης πάνω από 50% over 2,5 στα παιχνίδια της, με μέσο όρο τερμάτων σε αυτά τα 3,3 γκολ ανά ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μάλιστα αν χωρίσουμε τα εντός/εκτός, τα νούμερα αυξάνουν ακόμη περισσότερο. Στα έξι εντός έδρας της Λίφερινγκ σημειώνονται κατά μέσο όρο 4,5 γκολ, ενώ στα αντίστοιχα έξι της Ραπίντ μακριά από τη βάση της ο μέσος όρος είναι στα 4 τέρματα.

Να σημειώσουμε επίσης πως οι προπονητές των δύο ομάδων στη συνέντευξη τύπου τόνισαν πως η επιθετική φύση των ομάδων θα βοηθήσει στο να γίνει ένα καλό και γρήγορο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίφερινγκ - Ραπίντ Βιέννης ΙΙ: Over 3,5 (απόδοση 2.25), 19:10
  • Mάιντς - Κολωνία: Χ2 (απόδοση 1.75), 21:30

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Μουντιάλ 2022, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

TAGS BETMARKET TIPS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ