BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Διπλό ποντάρισμα ανατροπής στη Φενέρμπαχτσε

Fenerbahce's Enner Valencia reacts during the Europa League round of 16, 1st leg soccer game between Sevilla and Fenerbahce in Seville, southern Spain, Thursday, March 9, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Fenerbahce's Enner Valencia reacts during the Europa League round of 16, 1st leg soccer game between Sevilla and Fenerbahce in Seville, southern Spain, Thursday, March 9, 2023. (AP Photo/Jose Breton) © 2023 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

To BetMarket.gr αναλύει και προτείνει για το αποψινό πρόγραμμα στο Europa League δύο στοιχηματικές επιλογές.

Ένα από τα πλέον δυνατά παιχνίδια της ημέρας στο Europa League διεξάγεται στην Τουρκία, με τη Φενέρμπαχτσε να υποδέχεται τη Σεβίλλη (19:45 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24) στη ρεβάνς του 2-0 στην Ανδαλουσία.

Ένα αποτέλεσμα που δεν ήταν 100% δίκαιο, αναλογιζόμενοι την εικόνα του αγώνα της περασμένης εβδομάδας. Οι Ισπανοί σκόραραν δύο φορές με μόλις 0.69 xG. Πρώτα σε μια κόντρα επίθεση, τη στιγμή που η Φενέρ έδειχνε να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα και άλλη μια προς το τέλος, όταν οι Τούρκοι ρίσκαραν και ανέβασαν ακόμη περισσότερο τις γραμμές.

Η Φενέρ πλήρωσε αστοχία και ορισμένες κακές τελικές επιλογές, μη καταφέρνοντας να σκοράρει σε ένα 90λεπτο που μέτρησε 1.22 xGoals. To θετικό, που μπορεί να κρατήσει από εκείνο το παιχνίδι, είναι η εικόνα της που της επιτρέπει να κάνει σκέψεις για ανατροπή του κατά της σκορ στη σημερινή ρεβάνς μπροστά στο κοινό της.

Εκεί όπου η Φενέρ μετρά τέσσερις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις και αυτό σημαίνει πως έρχεται στον επαναληπτικό ξεκούραστη. Κατά τη διάρκεια του θετικού σερί στην έδρα της μετρά μέσο όρο 3.75 γκολ/ανά παιχνίδι και σε αυτόν ακριβώς τον ρυθμό θέλει να συνεχίσει.

Η Σεβίλλη μακριά από την Ανδαλουσία δεν τρομάζει. Ενδεικτικό πως στον προηγούμενο γύρο πήγε στην Ολλανδία με προβάδισμα 3-0 και το… έθεσε προς αμφισβήτηση, χάνοντας τελικά με 2-0 από την PSV. Πληγή η άμυνά της, έχοντας δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Η ομάδα του Σαμπαόλι έχει δεχτεί τουλάχιστον πέντε τελικές στην εστία της και στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε Ισπανία και Ευρώπη. Ενώ από έξι και πάνω τελικές στην εστία της έχει επιτρέψει στα πέντε από τα έξι τελευταία μακριά από την έδρα της.

Υπάρχουν στιγμές που δημιουργούνται χαρακτηριστικά έντονης πίεσης εναντίον της, επιτρέποντας επίσης στον αντίπαλο να κερδίζει πολλά κόρνερ. Ο μέσος όρος των κόρνερ που έχει παραχωρήσει η Σεβίλλη στα έξι τελευταία εκτός έδρας είναι οκτώ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φενέρμπαχτσε - Σεβίλλη: 1 (απόδοση 2.05), 19:45
  • Φενέρμπαχτσε - Σεβίλλη: Over 4,5 σουτ στην εστία (απόδοση 1.75), 19:45

Στο BetMarket.gr θα βρεις καθημερινές αναλύσεις για τα μεγάλα παιχνίδια, στήλες από έμπειρους tipsters με έξυπνα ειδικά στοιχήματα και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα σπορ.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ