BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Διπλή επιλογή στον Aλόνσο που άλλαξε τη Λεβερκούζεν

Leverkusen's head coach Xabi Alonso talks to Leverkusen's Florian Wirtz during the German Bundesliga soccer match between Schalke 04 and Bayer Leverkusen in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, April 1, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Leverkusen's head coach Xabi Alonso talks to Leverkusen's Florian Wirtz during the German Bundesliga soccer match between Schalke 04 and Bayer Leverkusen in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, April 1, 2023. (AP Photo/Martin Meissner) © 2023 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Στοιχήματα απόδοσης 1.70 και 2.12 στις σημερινές επιλογές του BetMarket.gr.

Οι προημιτελικοί ευρωπαϊκών διοργανώσεων συνεχίζονται με τις μάχες σε Europa και Conference League το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης.

Το BetMarket.gr κάνει στάση στη Γερμανία, Μπάγερν Λεβερκούζεν - Ουνιόν Ζεν Ζιλουάζ, με τους Βέλγους να βρίσκουν ξανά μπροστά τους ομάδα από την ίδια χώρα, μετά τον αποκλεισμό της Ουνιόν Βερολίνου στον προηγούμενο γύρο.

Η απόλυση του Ελβετού Σεοάνε και η πρόσληψη του Αλόνσο είχε προκαλέσει εντύπωση λίγους μήνες πριν στο Λεβερκούζεν, όμως όλα δείχνουν πως το σχέδιο «ανθίζει». Λίρα 100 ο Ισπανός, που εξελίσσει την ομάδα και τους παίκτες ατομικά προς το καλύτερο. Δεν αποκλείεται ο τρόπος παιχνιδιού αλλά και τα αποτελέσματα της ομάδας να τον φέρουν και σε πάγκο μεγαλύτερης ομάδας στο κοντινό μέλλον.

Μέσα στο 2023 η Λεβερκούζεν είναι από τις δυνατότερες ομάδες της Bundesliga. Από τις χαμηλές θέσεις, όπου πάλευε για παραμονή, έχει καταφέρει να διεκδικεί θέση Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα εννέα τελευταία εντός συνόρων μετρά οκτώ νίκες και μια ισοπαλία. Σε τρομερή κατάσταση σχεδόν όλη η μεσοεπιθετική γραμμή, με πολλούς ποδοσφαιριστές να είναι ταυτόχρονα σε καλή κατάσταση.

Ξεκάθαρος ο Αλόνσο όσον αφορά την κατάκτηση του Europa League, που αποτελεί από τους βασικότερους στόχους της φετινής σεζόν.

Στην αντίπερα όχθη, αναμφίβολα μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων ετών οι Βέλγοι. Μια ομάδα που οφείλει πολλά στον επενδυτή της, ο οποίος κατάφερε μέσα σε 4 χρόνια να την φέρει από τα τοπικά στους προημιτελικούς του Europa League.

Διεκδικεί εκ νέου το πρωτάθλημα στο Βέλγιο, ούσα στο -2 από την κορυφή και με εξαιρετική πρόσφατη φόρμα. Μια επτάδα παιχνιδιών χωρίς ήττα εντός και εκτός συνόρων.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συμπερασματικά, έχουμε δύο ομάδες σε άριστη αγωνιστική κατάσταση, με τρομερή ψυχολογία και ηθικό να κυνηγήσουν τις ευρωπαϊκές τους ελπίδες. Η Λεβερκούζεν σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές στα επτά πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ οι Βέλγοι έρχονται από έξι over 2,5 στα επτά τελευταία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λεβερκούζεν - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ: Over 2,5 (απόδοση 1.70), 22:00
  • Λεβερκούζεν - Ουνιόν Ζιλουάζ: Over 9,5 σουτ εστία (απόδοση 2.12), 22:00

Κορυφαίες στοιχηματικές αναλύσεις, με έξυπνα ειδικά στοιχήματα και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα σπορ θα βρεις καθημερινά στο BetMarket.gr.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ